Το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2023-2024 επαναρχίζει και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου το γήπεδό μας θα φιλοξενήσει τον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ώρα έναρξης 20.30).

Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Εισιτήριο μπορούν να αγοράσουν μόνο φίλαθλοι που έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ https://tickets.panetolikos.gr/ και αγόρασαν εισιτήρια σε τουλάχιστον τρεις (3) αγώνες αθροιστικά την προηγούμενη (2022-2023) και την τρέχουσα σεζόν, όπως αυτό πιστοποιείται από το αρχείο του συστήματος.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα

Θύρες 1 και 2:         50 ευρώ

Πέταλο

Θύρες 6 και 7:         30 ευρώ

Δεν θα διατεθούν Γυναικεία και Παιδικά εισιτήρια

 

Όσοι αγοράσουν εισιτήριο δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε έναν (1) από του επόμενους εντός έδρας αγώνες με ΟΦΗ (6η αγωνιστική) ή Βόλο (8η αγωνιστική).

 

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με ηλεκτρονικές συναλλαγές θα είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, Πέμπτη (ώρες 10.00-15.00), Παρασκευή (ώρες 10.00-15.00) και το Σάββατο τα εκδοτήρια (ώρες 12.00-20.30) για τη διευκόλυνσή τους από το προσωπικό της ΠΑΕ, τόσο για την αγορά απλών εισιτηρίων όσο και εισιτηρίων διαρκείας.

 

ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

Το Εισιτήριο Διαρκείας εξασφαλίζει την παρουσία σε όλους τους αγώνες και ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Με τιμή 200 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα το κόστος ανά αγώνα (17 στη σεζόν) είναι 12 ευρώ! Με τιμή 110 ευρώ στο πέταλο το κόστος ανά αγώνα είναι 6,5 ευρώ!

Η αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από το https://tickets.panetolikos.gr/.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για την είσοδο στο γήπεδο, πέραν του εισιτηρίου, οι φίλαθλοι απαιτείται να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.α.). Για την αποφυγή καθυστερήσεων και πιθανής ταλαιπωρίας λόγω των προβλεπόμενων ελέγχων ταυτοποίησης από την Ελληνική Αστυνομία, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έργων που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα όλες οι Θύρες (3, 4, 4Α και 5) της Μικρής κερκίδας θα είναι κλειστές σε όλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.