Η ενημερωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Αρχίζει το ματς….

Ξεκινάει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας αυτό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, με τον Αστέρα Μεσολογγίου να ταξιδεύει στη πρεμιέρα του στο Αντίρριο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του Ατρομήτου Αντιρρίου.

Ένα πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή 12 ομάδων στην Α’ Κατηγορία, ίσως από το πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων.

Οπότε, το προσεχές Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 4:00 μ.μ. το απόγευμα, στο γήπεδο του Αντιρρίου η ομάδα μας καλείται στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αντιμετωπίσει μια αρκετά καλή ομάδα, τον τοπικό Ατρόμητο, που την περσυνή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Μεσολογγίου έχει προετοιμαστεί για την δύσκολη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο προπονητή μας είδε όλους τους παίκτες του να δηλώνουν παρών στη τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα, εκτός του τραυματία Α. Μαυραγάνη που θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα. Όλοι στην ομάδα δηλώνουν έτοιμοι για την πρεμιέρα και ευελπιστούμε ότι η ομάδα μας θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού και θα ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα την προσπάθειά της στο νέο πρωτάθλημα. Δυστυχώς η ομάδα μας συνεχίζει να έχει πρόβλημα στη κατάλληλη προετοιμασία της, καθώς στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι κατάλληλες εργασίες-παρέμβασης ώστε να πραγματοποιούνται νυχτερινές προπονήσεις.

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους :

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο με πολλές αλλαγές, με κυριότερη αυτή τη  σημαντική αποχώρηση του παίκτη-προπονητή Π. Παπαποστόλου αλλά και κάποιων σημαντικών παικτών, αλλά παρόλο αυτά παραμένει μια υπολογίσιμη και δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Η παρουσία του νέου προπονητή της ομάδας Α. Καλαβρουζιώτη σίγουρα αποτελεί σημαντική εγγύηση για το προφίλ της νέας ομάδας του Αντιρρίου

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκιάφης- Λιόνας και Σπυρόπουλος με παρατηρητή αγώνα τον κ. Αλμπάνη και παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Στυλιαρά.

Χορηγός του αγώνα είναι το Καφέ Karpos Messolonghi