Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Απόλλωνας Δοκιμίου νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τον Τρίκαρδο Κατοχής, και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης. Στο 10΄ο Μπαρμπαγιάννης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους Στο 75΄μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Καπνιάρη ( ο οποίος …πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του!!) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 . Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 20΄ο Καπνιάρης

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Μπάκας, Ροκοπάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος (Γιώργος Ζήκος)

Γκασούκας, Παπανικολάου (83΄Γκιέτα), Μαχαλιώτης (67΄Δάλλας), Καλέντζος, Γατσώρης Λ., Παπαθανασίου, Κονταρής Ν. (73΄Ντοριζάς Δ.), Ντοριζάς Χ. (67΄Γατσώρης Γ), Σεραφίγγος, Αθανασόπουλος, Κοντοπάνος Π.(83΄Μαζαράκης)

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Κούντρας, Σταμάτης (83΄Μυλωνάς), Αυφαντόπουλος, Ζαρκαδούλας, Καπνιάρης (83΄Μυζήθρας), Νούλας, Μακρής ( 61΄Φ. Κορομηλάς), Γιαννόπουλος, Κοτρότσος (77΄Δαλαγιώργος), Μπαρμπαγιάννης, Κοντοπάνος Ν.  (83΄Τσιλιμίγκρας)