Μόλις 18 λεπτά χρειάστηκε ο Απόλλωνας Δοκιμίου για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Απόλλωνας Δοκιμίου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ επικρατώντας με 6-0 του ΑΟ Χάλκειας σε αγώνα που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Αντιρρίου

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τελείωσε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο όταν πέτυχε τα πέντε από τα έξι τέρματα της αναμέτρησης.

Η αρχή έγινε στο 20΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σπύρο Νούλα. Δυο λεπτά αργότερα ο Γιαννόπουλος διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, και στο 33΄ο Μακρής κάνει το 0-3.

Ο Μπαρμπαγιάννης στο 35΄ έκανε το 0-4, ενώ στο 38΄ο Μακρής με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 0-5 (αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου). Το τελικό αποτέλεσμα (0-6) διαμόρφωσε στο 59΄ ο Καπνιάρης.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Λιόνας Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Χάλκειας (Γιώργος Καλαβρουζιώτης)

Χασαπογιάννης, Καλαβρουζιώτης Η. (46΄Ζαχόπουλος Θ.), Ζαχόπουλος Ι., Μιράκα, Κάκκος, Ευθυμιόπουλος (82΄Καραπάνος), Ζέλιος, Γιαβρούτας (67΄Καλαβριζιώτης Α.), Κατσαντώνης Κ., Τριώτης (67΄ Κατσαντώνης Γ.), Σαρρής (46΄Δαδάνης)

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Κούντρας (68΄Καψιώχας), Γιαννόπουλος, Μακρής (46΄Δαλαγιώργος), Ζαρκαδούλας, Μυλωνάς, Δάρλας (46΄Μυζήθρας), Νούλας (46΄Φ. Κορομηλάς), Καπνιάρης, Σταμάτης, Μπαρμπαγιάννης (55΄Παπουτσης), Κοντοπάνος.