Ρεπορτάζ : Άγγελος Πολύζος

agrinio24.gr

Η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκόρ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με σκόρ 4-1, απέναντι στην Αναγέννηση Στάνου, το απόγευμα της τετάρτης στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκόρ στην πρώτη ουσιαστικά φάση στο μάτς, στο 5ο λεπτό, όταν ο Θανάσσης Παππάς βρέθηκε στο έδαφος απο μαρκάρισμα του Ρόκκου και ο διαιτητής Ασημάκης έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντός δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Ένωση πίεσε για την ισοφάριση, είχε ένα καλό σούτ στο 13′ του Θανάσση Καμμένου που μπλόκαρε ο Λέκκας, και κατάφερε στο 15ο λεπτό να βρεί το γκόλ της ισοφάρισης, όταν ο Μπίστας έβγαλε την σέντρα απο δεξιά και ο Σώζος με σούτ μέσα απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20ο λεπτό ο νεαρός Σκυλογιάννης έπιασε εκπληκτικό σούτ με τον Κοκοσούλα να αποκρούει εξίσου εντυπωσιακά σε κόρνερ, και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκόρ όταν ο Καμμένος απο αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε συρτή σέντρα με τον Σπύρο Κοκώνη να πλασάρει εύστοχα απο το ύψος του πέναλτι γράφοντας το 2-1

Η πίεση απο τους γηπεδούχους συνεχίστηκε, στο 25′ ο Σπύρος Κοκώνης έκανε το διαγώνιο σούτ μέσα απο την περιοχή με την μπάλα να περνάει παράλληλα και να καταλήγει άουτ, και στο 27ο λεπτό ο Καμμένος και πάλι απο αριστερα βγάζει τη σέντρα και ο Σπύρος Κοκώνης με σούτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ σε 3-1. Στο 44′ η τελευταία φάση του ημιχρόνου όταν Καμμένος έκανε σέντρα σούτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας είχε εντελώς διαφορετική όψη, χωρίς ρυθμό, χωρίς σημαντικές φάσεις και το μόνο σημαντικό ήταν το γκόλ που σημειώθηκε στο 65ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Θανάσσης Καμμένος ξεκίνησε την ατομική προσπάθεια απο αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλασαρε εύστοχα γράφοντας το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Ασημάκης – Βοηθοί: Ροκοπάνος, Πανάκιας.

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (Βασίλης Παπαθανασίου): Κοκοσουλας, Κοκώνης Β, Κάππας (46′ Κοκώνης Κ), Κοκώνης Ε (72′ Κωστάκης), Ρόκκος, Αλπέντζος, Μπίστας, Πανταζή (46′ HYSENAJ), Κοκώνης Σ, Καμμένος (66′ Πριόβολος), Σώζος (55′ Σπυριλιώτης).

Αναγέννηση Στάνου (Ηρακλής Στασινός): Λέκκας, Κοσμάς (46′ Γιώτης), Κοντός, Παππάς, Φίλος (62′ Καρακώστας), Σουροβέλης, Σκυλογιάννης (46′ Παπανίκος), Γιάννη, Τζαχρήστας (62′ Ταλιούρας), Μήλιας, Σιαπλαούρας (46′ Τσιλίκης).