Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Βόλο, σε μια μονομαχία ουραγών, μιας και οι δύο ομάδες αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα. Μετά τη διακοπή, τόσο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, όσο και αυτή του Κώστα Μπράτσου φιλοδοξούν να εμφανιστούν βελτιωμένες και πιο αποτελεσματικές.

Ο Παναιτωλικός μετράει τρεις ισοπαλίες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα. Ο Γιάννης Πετράκης έχει κάτσει στον πάγκο του συλλόγου σε ήδη σε δύο ματς (ένα πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου) και είχε χρόνο να δουλέψει με το υλικό που έχει.

Ο Νίκος Καρέλης δεν θα είναι στη διάθεση του έμπειρου προπονητή ενώ εκτός παραμένουν οι Ντίας και Μπακάκης. Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε Φ., Βοϊλης, Τορεχόν, Ντουάρτε Μ., Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρεζ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα

Όσον αφορά την πλευρά του Βόλου, ο Κώστας Μπράτσος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη… θέση με τα τελευταία αποτελέσματα και ψάχνει τον τρόπο να βρει το πρώτο τρίποντο και θα έχει μαζί του ξανά τους Μπαριέντος και Ντέλετιτς. Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Σιέλης, Σιαμπάνης και Μύγας.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Παναιτωλικός-Βόλος (17:30, COSMOTE SPORT 1 HD)
Άρης-Πανσερραϊκός (20:00, Novasports Prime)

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (16:00, Novasports 2HD)
Κηφισιά-ΟΦΗ (16:00, COSMOTE SPORT 1 HD)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (18:30, Novasports Prime)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Σάββατο 28 Οκτωβρίου

Βόλος-Κηφισιά (17:30)
Ατρόμητος-Παναιτωλικός (20:00)

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

ΟΦΗ-Ολυμπιακός (16:00) | Μπορεί να πάει Δευτέρα 30/10
Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (17:30)
Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός (19:30)
Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (20:30)

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30)