Ενώ κατάφερε ο Αστέρας Παντάνασσας να προηγηθεί με 3-0 , σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το 85΄, οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια ανέβασαν πάρα πολύ ρυθμό και κατάφεραν να κάνουν την τεράστια ανατροπή στο 89′  σε 3-4 !!

Εντυπωσιακό ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν προβάδισμα στο 33΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Αδαμάντιο Κόκκοτο. Βέβαια το πρώτο ημίχρονο εκτός από το γκολ είχε και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν με πρωταγωνιστές τους Κακούρη , Ντοντάι από τους γηπεδούχους, και Δήμο, Ζωγράφο από τους φιλοξενούμενους, δίχως όμως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη όμως τα γκόλ ήρθαν…βροχή !!

Με δυο γκολ ακόμη του Αδαμάντιοι Κόκκοτου (χατ-τρικ), στο 64΄και 73΄ , ο Αστέρας Παντάνασσας ανέβασε τον δείχτη του σκορ σε 3-0, και όλα έδειχναν ότι θα έρθει ένα εύκολο «τρίποντο»

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η «τρελή» ανατροπή για τους φιλοξενούμενους που σε διάστημα πέντε λεπτών πέτυχαν τέσσερα γκολ…ΝΑΙ τέσσερα γκολ!! Και το 3-0 έγινε 3-4!!

Στο 85΄ο Γαλαζούλας μείωσε σε 3-1, ένα λεπτό αργότερά ο Σαλαγιάννης σε 3-2, η ισοφάρισε ήρθε από τον Γαλαζούλα σε 3-3  στο 87΄, και στο 89΄ο Σαλαγιάννης διαμόρφωσε το τελικό και απίστευτο 3-4!!!

 

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Τάκος, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης, Κεφάλας, Κουτσιαύτης, Μπακογιάννης, Κοντός (81΄Κουμάσης), Ρέθη Ε.(93΄Σούτας), Κόκκοτος, Παπαθανασόπουλος, Ντοντάι, Κακούρης, Μπουγάς (91΄Κούκος)

Αστέρας Καμαρούλας (Πάνος Βραχωρίτης)

Τάγκαλος, Ζωγράφος, Ζαμπάρας, Γιώτης (46΄Ζάγκας), Κωστής, Σαλαγιάννης, Σαμψώνας (70΄Κοκώνης Ηλ.), Πετρονικολός, Δήμος (70΄Κουκογιάννης, 81΄Καπέλης), Γαλαζούλας, Παναγιωτόπουλος (81΄Τσακανίκας)