Η ενημέρωση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου αναφέρει τα εξής: 
Στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Β’ , στη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, απέναντι στον Αχιλλέα Γραμματικούς, η νίκη με 4-3 έδωσε το πρώτο ιστορικό τρίποντο στην ομάδα μας σε έναν δίχως υπερβολές συναρπαστικό αγώνα.
Τρομερό πάθος για την ομάδα Β’ της Ένωσης, με τους παίκτες να αγωνίζονται με ένταση και ενθουσιασμό από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, σημειώνοντας τέσσερα γκολ!
Στον αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου στην πρεμιέρα της Γ’ Κατηγορίας, ο Αχιλλέας Γραμματικούς άνοιξε το σκορ με τον Λυκογεώργο στο 9ο λεπτό. Στο 10′ απάντησε η ομάδα μας με γκολ του Ακαρέπη για το 1-1. Στο 16ο λεπτό ο Α. Θεοδωρόπουλος έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Αχιλλέα σημειώνοντας το 1-2 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο 55ο λεπτό ο Λιοπύρης ισοφάρισε για την Ένωση σε 2-2 και στο 77′ ήρθε η ανατροπή με γκολ του Β. Κοκώνη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με δεύτερο προσωπικό τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2, με τον Β. Μαραγιάννη να μειώνει για την ομάδα της Γραμματικούς και να διαμορφώνει στο 83ο λεπτό το τελικό 4-3.
Συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες μας για τη νίκη! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στον Αχιλλέα Γραμματικούς και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.
Διαιτητές: Βλάχος, Ροδάτος, Ροκοπάνος
Γιατρός αγώνα: Ξύστρα Ολυμπία
*Λόγω κωλύματος του β’ βοηθού, έγινε αντικατάσταση του Θεόδωρου Μπελέση και στη θέση του ορίστηκε από την Ε.Δ. της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ο βοηθός διαιτητής Ροκοπάνος Ελευθέριος.
Ενδεκάδες :
Ένωση Αγ. Δημητρίου Β (Αρμύρας Γεώργιος)
Παππάς (46′ Αθανασίου), Τσόλκας, Λιοπύρης, Καραθάνος, Πανίτσας, Γιωτόπουλος (37′ Νικολέτας), Αλεξανδράκης (91′ Βήτας), Κωσταράς, Κοκώνης Β., Γκρίζης (91′ Καραμπλιάνης), Ακαρέπης
Αχιλλέας Γραμματικούς (Θεοδωρόπουλος Κώστας)
Θεοδωρόπουλος Γ., Θεοδωρόπουλος Ι. (58′ Τζαβέλας), Ζάχος Λ., Κουτρουλιάς, Λυκογεώργος, Καλύβας Η., Κοκορώνης (68′ Λάμπος), Τραγουλιάς (51′ Μαραγιάννης), Ζάχος Ν., Θεοδωρόπουλος Α., Καλύβας Ν.