Στις 21 και 22 Οκτωβρίου διοργανώθηκε με επιτυχία στην πόλη μας ο 15ος Ημιμαραθώνιος “Μιχάλης Κούσης”, μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση που τιμά τον κορυφαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο, με τον Παναιτωλικό να δίνει το παρόν για μια ακόμη χρονιά.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Αγρινίου μετά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του σπουδαίου μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση, ακολούθησε η Γιορτή του Αθλητή, όπου ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μας βραβεύτηκε και η αθλήτρια του τμήματος ελληνορωμαϊκής πάλης του Παναιτωλικού Δέσποινα Μαλεσιάδα, η οποία είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παγκορασίδων U15 τον Μάϊο του 2022 στα Τρίκαλα (βλ. εδώ).

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου με την παρουσία των προπονητών και των εφόρων του τμήματος, οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην ευχάριστη αυτή αθλητική δραστηριότητα που αποτελεί εδώ και 15 χρόνια έναν σημαντικό θεσμό για την πόλη του Αγρινίου και να τρέξουν στα 1.000μ του παιδικού αγώνα στην κεντρική πλατεία της πόλης.