Πήρε Βραζιλιάνα επιθετικό η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, MSL FC !!!!!!! Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στην προσπάθεια περαιτέρω… τόνωσης του ρόστερ της. Η ομάδα μας έχει την χαρά νά ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση της 26χρονης επιθετικού, Maynara Moraes De Souza..
Η ανακοίνωση αναφέρει: << Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, MSL FC, καλωσορίζει στις τάξεις την 26χρονη Βραζιλιάνα επιθετικό, Maynara Moraes De Souza, η οποία αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην κορυφή της επίθεσης αλλά και ως ακραία, τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πτέρυγα. ” May ” καλωσόρισες στην οικογένεια του MSL FC! Σου ευχόμαστε μια καλή σεζόν με υγεία, χαρά και μαζί με τίς συμπαίκτριες σού να βοηθήσετε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Καλώς ήρθες στο Μεσολόγγι και στην Ελλάδα και σου ευχόμαστε πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες>>.
Maynara Moraes De Souza: “Ενθουσιασμένη που ήρθα στο Μεσολόγγι για την MSL FC”
Στις πρώτες της δηλώσεις η Βραζιλιάνα επιθετικός τόνισε γι’ αυτή τη μεταγραφή: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη αλλά και ευγνώμων που ήρθα στο Μεσολόγγι για να υπογράψω σ’ έναν πολύ σημαντικό, όσο και ιστορικό σύλλογο.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον προπονητή που με επέλεξε αλλά και καθέναν από το club που με έκαναν να νιώσω καλοδεχούμενη.
Ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτή την ομάδα και φυσικά να δώσω τον καλύτερό εαυτό μου προκειμένου να κυνηγήσουμε τους στόχους μας”.