Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: 

Μπράβο μπράβο μπράβο και μόνο μπράβο αξίζει στους ανθρώπους που έδειξαν ότι όχι μόνο οι προσωπικότητα τους δεν μπαίνει σε δημοπρασία αλλά ούτε και η ποδοσφαιρική τους παιδεία που έχουν και υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες θέσεις.

Κύριοι εσείς που μπήκατε σε αυτή την διαδικασία, της  δημοπρασίας είστε ελεύθεροι να περάσετε από το συσσίτιο της ΕΠΣΑ με τα κατσαρόλια στα χέρια και το στόμα ανοιχτό να πάρετε ότι σας δώσουν όχι οι άνθρωποι της ΕΠΣΑ!!!!

Θα σας το δώσουν αυτοί που κάνουν κουμάντο τα τηλεκατευθυνόμενα πιόνια της ΕΠΣΑ , αυτές οι και καλά σκοτεινές δυνάμεις (ενισχύσεις που περιφέρονται σαν αδέσποτα σκυλάκια για ένα κομμάτι ψωμί ) χωρίς να ξέρουν ότι το αντίδοτο υπάρχει αλλά εμείς θα τους αφήσουμε εκεί να τους τρώει το χιλιόμετρο και  η ταλαιπωρία.

Φίλοι μου αυτά είχα να σας πω τα ολίγα για τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτές τις ώρες προεκλογικά για την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας!!! και να σας «ξανά θυμίσω» ότι η Ελλάδα είχε καρύδια και απελευθερώθηκε από την σκλαβιά!!!!

Όταν αισθανθείτε κάποια ποδοσφαιρική αδιαθεσία και αισθανθείτε ότι είστε σκλάβοι μιας «ψευτοκατάστασης» που δεν μπορείτε να ξεφύγετε!!!!!

Τότε μπορείτε να έρθετε να με βρείτε να σας δείξω τον δρόμο.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου

Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος