Κοντά σε μία τεράστια συμφωνία είναι η ΠΑΕ Ατρόμητος, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι έτοιμος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας που έχει γίνει γνωστός λόγω του Survivor είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της γειτονικής χώρας και θα είναι τεράστια είδηση η ενασχόληση του με την ομάδα της Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι», πηγές και ΜΜΕ στην πατρίδα του Ατζούν τονίζουν ότι είναι πολύ κοντά για να γίνει το deal.

Συγκεκριμένα, ξεκαθαρίζουν ότι οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο προκειμένου η ΠΑΕ Ατρόμητος να περάσει στα χέρια του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατοχή του εκτός από την Acunmedya, τα τελευταία χρόνια προχώρησε και στην εξαγορά της Χαλ, αφού είναι λάτρης του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Premier League.

Ενώ έχει αγοράσει και ομάδα της Ιρλανδίας, την Σέλμπουρν και δείχνει ότι ακόμα έχει πολύ κέφι και χρήματα να δαπανήσει.

Σίγουρα μιλάμε για μία κίνηση που εφόσον πραγματοποιηθεί, μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα και να την κάνει ισχυρή τόσο οικονομικά αλλά και μέσα στο γήπεδο.