ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Ο Παναγρινιακός πήρε το τρίποντο το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου απέναντι στην Α.Ε. Αγίου Δημητρίου και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με ακόμη τέσσερις ομάδες. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ξεκίνησαν με δοκάρι του Καμμένου, αλλά πλήρωσαν την απειρία του νεαρού τερματοφύλακα Αθανασίου, στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.
Το σκόρ άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Αγγέλης, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του πέντε λεπτά αργότερα ο Σ. Καραλής, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 68′ ο Ε.Κοκώνης.
Στο 62ο λεπτό αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας, Δημήτρης Παπαδημητρίου για διαμαρτυρία.
Ροή του αγώνα.
5′ Σέντρα απο δεξιά του Σπύρου Κοκώνη, ο Καμμένος μέσα σπο την περιοχή κάνει το  δυνατό σούτ με τον Μπότα να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα να την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.
14′ Γκόλ 0-1: Εκτέλεση κόρνερ απο δεξιά με τον Κοντογιάννη, ο Αθανασίου δεν καταφέρνει να αποκρούσει και ο Αγγέλης με πλασέ απο κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
19 Γκόλ 0-2: Σέντρα απο δεξιά του Γιάννη Τσακανίκα, ο Σ Καραλής προλαβαίνει τον Αθανασίου και με πλασέ στο πρώτο δοκάρι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
24′ Καλό σούτ του Κ Καραλή άουτ
27′ Σούτ του Σ.Κοκώνη απο το ύψος της περιοχής η μπάλα καταλήγει άουτ.
28′ Καφαλιά του Σ. Κοκώνη μέσα απο την μικρή περιοχή φεύγει ελάχιστα άουτ.
30′ Ατομική προσπάθεια και σούτ του Καμμένου άουτ
34΄Σέντρα απο αριστερά του Κ. Κοκώνη ο Σ. Κοκώνης μόνος απέναντι αποτον Μπότα πιάνει αδύναμη κεφαλιά και στελνει την μπάλα άουτ
52′ Σούτ του Καμμένου πάνω απο το οριζοντιο δοκάρι άουτ
56′ Σέντρα Καμμένου απο αριστερά ο Σ. Κοκώνης στο πρώτο δοκάρι κάνει την κεφαλιά, η μπάλα κατευθύνεται στο δεξί “γάμα” της εστίας του Μπότα που με υπερένταση την πετάει κόρνερ.
68′ Γκόλ 1-2: Σέντρα απο αριστερά του Αλπέντζου κεφαλιά του προωθημένου Ε.Κοκώνη και η μπάλα παρά την προσπάθεια του Μπότα καταλήγει στα δίχτυα.
78′ Φάουλ απο αριστερά του Κοντογιάννη και ο Ε. Κοκώνης στην προσπάθειά του να διώξει στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά μπλοκάρει ο Αθανασίου.
Διαιτητής: Γιάφης – Βοηθοί: Τάκος, Ροδάτος
Οι συνθεσεις των ομάδων:
Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Βασίλης Παπαθανασίου): Αθανασίου, Πανταζή (75′ Β. Κοκώνης), Μπίστας, Ε. Κοκώνης, Ρόκος, Αλπέντζος, Σπυριλιώτης, HUSENAJ (46΄Βασιλάρης), Σ. Κοκώνης, Καμμένος (79′ Κωστόπουλος), Κ. Κοκώνης.

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης): Μπότας, Τσακανίκας, Κωνσταντίνου, Μπακογιάννης, Σωτηρόπουλος, Κ. Καραλής (58′ Τουρλίδας), Μήλιος (79′ Ν΄Καλοκαίρης), Αγγέλης(58′ Τσόλκας (67’λ.τ. Ε. Καλοκαίρης), Τσεκούρας, Κοντογιάννης, Σ. Καραλής.