Ο Τσιούνης «έσπασε» το αήττητο!!

Μεγάλη νίκη στο Μεσολόγγι πέτυχε ο Άρης Λεπενούς, απέναντι στον Αστέρα Μεσολογγίου με 2-1. Μια νίκη που έφερε την ομάδα του Τάσου Σπαή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Αντίθετα ο  Αστέρας Μεσολογγίου γνώρισε την πρώτη του ήττα, μετά την εκπληκτική μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής της αναμέτρησης ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Παναγιώτης Τσιούνης με τα δυο γκολ που πέτυχε. Στο 54΄ με σουτ άνοιξε το σκορ, και στο 70΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Δυο φορές είδε ο Νίκος Γκόγκα την μπάλα να χτυπάει στα αντίπαλα δοκάρια!!

Εντυπωσιακός ήταν ο Άρης Λεπενούς σε ένα ακόμη παιχνίδι. Δίκαια η πρώτη θέση της βαθμολογίας, και όλοι στον σύλλογο ελπίζουν σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 77΄ο Μ. Πανόπουλος

 

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Μπάκας, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Μεσολογγίου (Γιάννης Ντζιβανάκης)

Κοκώρης, Κοσμάς, Μπαρμπαρούσης, Γιερασιάν, Σιαμήτρος Γ-Α, Ρουμπάκης, Ξάνθης (89΄Νασόπουλος), Μπελλαλής, Σιαμήτρος Β-Ε (58΄Πανόπουλος Μ.), Τριώτης, Ντελής (39΄Καπαι)

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής-Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου, Κατσιγιάννης, Βασιλάρης, Τζαμαλής Π., Βαμβακάς Χ., Μακρυπίδης, Γκόγκα, Τζαμαλής Ε., Θώδης, Κοσμάς Χ. (89΄Πιστιόλης), Τσιούνης