Την δεύτερη νίκη (σε ισάριθμους αγώνες)στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας ΕΠΣΑ πέτυχε την Κυριακή το πρωί ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου, κερδίζοντας τον ΑΟ Ελαιοφύτου με 1-0 σε ματς που έγινε στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Το ματς ήταν πολύ καλό και κατά την διάρκεια φάνηκε ότι όποια ομάδα θα έβαζε το γκολ αυτή θα έπαιρνε και τη νίκη. Ευκαιρίες εκατέρωθεν και οι δυο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 53΄ με δυνατό σουτ του Γεωργούλα.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου αγωνίσθηκε με 10 παίχτες( δέχθηκε δεύτερη κίτρινη ο Ντίνος στο 55΄), ωστόσο ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Κώστας Μπαλάφας, εξουδετέρωσε κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων και χάρισε την πολυπόθητη νίκη στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Κεφαλής, Ζώγας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ο. Ελαιοφύτου (Λάμπρος Καρδαράς)

Αποστόλου, Σαλαούνης Δ. (85΄Χαραμής),  Καλύβας, Ζαφείρης, Τηγανίτας (65΄Στραβοδήμος), Πεταρούδας, Καρδαράς, Μολώνης Θ.(56΄Σταλίκας), Τσίντζουρας (56΄Σαλαούνης Π), Κοκοσούλας, Τάτσης

Ολυμπιακός Παναιτωλίου ( Βασίλης Νταλάκος)

Μπαλάφας, Παντής (46΄Κόκκαλης), Καλαμπαλίκης, Καπρέλης, Ντίνος, Παπαγιάννης, Ρήγας, Καζάκος (80΄Γαλαζούλας), Ίβρος, Νικολόπουλος (78΄Τσαντώνης), Γεωργούλας

 

Πλούσιο φωτορεπορτάζ σε επόμενο άρθρο.