ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Νίκη με 3-0 του Αστέρα Καμαρούλας επί της ΑΕΚ στο γήπεδο το Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου παρακολούθησαν ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, που η μια ομάδα έβαζε τα γκόλ και η άλλη τα έχανε… Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Γαλαζούλα στο 8ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 30′. Οι γηπεδούχοι με μοιραίο παίκτη τον Καρακασίδη που δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να βρούν κάποιο γκόλ και να μπούν στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, οι φιλοξενούμενοι με προσεκτική άμυνα και αντεπιθέσεις, κυρίως με τους νεαρούς Ζάγκα και Γαλαζούλα, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και να πετύχουν ένα ακόμη γκόλ με τον Σαμψώνα πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη.

Τα γκόλ και οι κυριότερες φάσεις:

8′ Γκόλ 0-1: Η μπάλα μετά απο εκτέλεση φάουλ του Γαλαζούλα λίγο έξω απο την περιοχή και αριστερά σκάει μπροστά απο τον Λιάπη, τον αιφνιδιάζει και καταλήγει στα δίχτυα.
19΄Ο Καρακασίδης βρίσκει τον Μακρή στην περιοχή αλλά το σούτ που κάνει φεύγει απελπιστικά άουτ.
26′ Έξοδος του Τάγκαλου στην γραμμή της περιοχής του σε διεκδικούμενη μπαλιά με τον Καρακασίδη, ο τελευταίος κερδίζει τη μονομαχία αλλά το σούτ που κάνει περνάει λίγο έξω απο το δοκάρι άουτ.
30΄Γκόλ 0-2: Σούτ του Ζάγκα μέσα απο την περιοχή αποκρούει ο Λιάπης, η μπάλα φτάνει στον Γαλαζούλα πλάγια δεξιά που κάνει νέο σούτ ο Λιάπης αποκρούει και πάλι αλλά δεν συγκρατεί την μπάλα που καταλήγει στα δίχτυα.
34′ Αντεπίθεση με τον Καρακασίδη που προλαβαίνει τον Τάγκαλο και τον πλασάρει με την μπάλα να περνάει δίπλα απο το δεξί δοκάρι άουτ.
37′ Ο Ρόμπολας με κάθετη μπαλιά βγάζει τον Καρακασίδη στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του καταλήγει στην αγκαλιά του Τάγκαλου.
42′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Ζαμπάρα που σπάει την μπάλα στον Γαλαζούλα που πλασάρει και μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Λιάπης.
47′ Εντυπωσιακή προσπάθεια του Ζάγκα απο αριστερά που μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει αλλά ο Λιάπης διώχνει σε κόρνερ. Το εκτελεί ο Γαλαζούλας και ο προωθημένος Ζωγράφος πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ
62΄ Πλασέ του Γαλαζούλα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Λιάπης
68′ Σούτ του Ρόμπολα απο την γωνία της μικρής περιοχής φεύγει άουτ
74′ Γκόλ 0-3: Ο Ζάγκας απο αριστερά σπάει την μπάλα στον Σαμψώνα και αυτός με δυνατό σούτ την στέλνει στην αριστερή γωνία του Λιάπη.

Διαιτητής: Ζυγάς – Βοηθοί: Ζαχαράτος, Ροδάτος

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Θεόδωρος Μουχάνης): Ε. Λιάπης, Μπουκουβάλας, Μ. Λιάπης, Ξανθόπουλος (46′ Αυγέρης), Χολιασμένος, Καπετανάκης, Ρόμπολας (79′ Λάκκας), Μαντόγλου, Κρανιάς (70″ Λιάβας), Μακρής (58′ Τσούφης), Καρακασίδης (79′ Καρανταλής).

Αστέρας Καμαρούλας (Πάνος Βραχωρίτης): Τάγκαλος, Ζωγράφος (70′ Κουκουγιάννης), Ζαμπάρας, Γιώτης, Κωστής, Πετρονικολός, Σαμψώνας (83′ Τσακανίκας), Σαλαγιάννης, Παναγιωτόπουλος, Γαλαζούλας (77′ Κοκώνης), Ζάγκας (83′ Αριστόπουλος).

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης στο agrinio24.gr