Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας (3 νίκες σε ισάριθμα ματς ) παραμένει ο Ιδομενέας Εμπεσού, μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί του Αστέρα Παντάνασσας, σε αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Εμπεσού.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης. Ο Μασκλαβάνος στο 9΄έδωσε προβάδισμα στον Ιδομενέα, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 43΄να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του (2-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου).

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου  (49΄), ο Λαγός πέτυχε το 3ο γκολ του Ιδομενέα, και έξι λεπτά αργότερα ο Κολύδας αύξησε τον δείχτη του σκορ (4-0) . Με γκολ του Ξευγένη διαμορφώθηκε το τελικό 5-0.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιδομενέας Εμπεσού εύχεται στον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας, καλή ποδοσφαιρική σεζόν και να πετύχει τους στόχους του.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Πατρόπουλος, Ντρέλιας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ιδομενέας Εμπεσού (Νίκος Μπόλης)

Καιπάνος Β., (83′ Μανιφάβας Δ.) ,Δημοβασίλης Α., Κολύδας Σ., Ζήμος Θ.   (83′ Μανώλης Α.), Αντωνίου Β. (83′ Ράβδος Άρ.) Καππές Π., Γράδος Αθ., Ξευγένης Άρ. (75′ Καραδήμας Ν.), Μασκλαβάνος Σ. (68′ Καραδήμας Γ.), Μανιφάβας Σ.  , Λαγός Α.

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας ( Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης Ι., Κεφαλάς Γ. (60′ Κολομπάτσιος Ι.), Λιόκαυτος Α., Ρεθι Ε. (77′ Κολομπάτσιος Α.), Κοντός Δ., Μπακογιάννης Α., Κοκκοτος Α., Κουτσιαύτης Α., Ντρέλλιας Α., Κακούρης Κ., Ντοντάι A.

Δείτε φωτογραφίες :