Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος), πανηγύρισε την Κυριακή το μεσημέρι η Δάφνη Μεγάλης Χώρας, που νίκησε εκτός έδρας με 4-1 τον ΑΟ Σκουτεράς. Φωτο αρχείου

Στην πρώτη φάση που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι, η Δάφνη Μεγάλης Χώρας  κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11΄με τον Βώπη. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα και ισοφάρισαν στο 24΄με τον Πιστιόλη, αν και αγωνίζονταν με παίχτη λιγότερο, (είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα στο 15΄ ο Κ. Καραγιώργος). Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τσιρογιάννης στο 65΄έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Δάφνη, για να διαμορφώσει το τελικό 1-4 στο φινάλε της αναμέτρησης με δυο προσωπικά του γκολ ο Κερασιώτης (92΄και 94΄).

 

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Ζαχαράτος, Μπελέσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Κόκκαλης Α., Γρίβας Χ. (55΄Τασούλης Κ.), Κωστόπουλος Δ., Καραγιώργος Κ., Σταμάτης, Ακουλλι, Βασιλόπουλος Α., Πιστιόλης, Γιαννοκώστας, Σαλαγιάννης, Γρίβας Ν.

Δάφνη Μεγάλης Χώρας ( Μπάμπης Κολύδας)

Παπαθανάσης, Μούχας, Νταλακούρας Α. , Παληγεώργος Λ., Νταλακούρας Α. , Μολώνης Π., Τασολάμπρος Μ., Κερασιώτης, Τσιρογιάννης, Κατσαούνης, Βώπης (60΄Φεγγούλης Α.)