Επαγγελματική νίκη για την ομάδα του MSL FC που δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ατρομήτου Πατρών με 1-2……..

Στο γήπεδο Ζαρουχλεικων, σε έναν αμφίρροπο αγώνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αφού στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας μετά τις εσωτερικές κινήσεις και τις αλλαγές παρουσιάστηκε πιο προσηλωμένη στον στόχο της και κατάφερε τελικά να φύγει νικήτρια από το γήπεδο με σκορ 2-1…

Η Moraes De Souza μετά από ωραία εναλλαγή των παικτριών της φιλοξενούμενης ομάδας,η Βραζιλιάνα επιθετικός με ωραίο σουτ κάνει στο 71′ το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Γουλη και η Χριστοπούλου μετά από σέντρα τής Μοκκα και ανάποδο ψαλίδι της Πρασσά η νεαρή παίκτρια με δυνατό σουτ κάνει στο 90′ το 0-2.

Το μόνο πού κατάφεραν οι γηπεδούχες ήταν να μειώσουν με διαγώνιο σουτ τής Βάσω Λαζανά στο 94′ που σκόραρε εναντίον της προηγούμενης ομάδας της.. ( Η σκόρερ δεν πανηγύρισε λόγω της παρουσίας της τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας). .

Καλή η διαιτησία της Σιαχαμη και των βοηθών της , Γαβριλιαδης και Παναγούλιας (ΕΠΣ Ηλείας).

Φλαμίνγκο Μεσολογγίου ( MSL FC):

Souza Grazi, Τζουμερκιωτη (46′ Χριστοπούλου), Μοκκα, Πρασσά (90+1′ Τσιντζουρα), Σταυροπούλου, Βασιλείου, Παπαδογεωργου, Παπαϊωάννου (57′ Κάππα), Moraes De Souza (90+1′ Ροζάκη), Βρανα-Τριανταφυλλου, Αυγέρη…