Με την δύναμη της έδρας ο ΑΟ Ζευγαρακίου νίκησε με 3-1 την ΑΕ Αγίου Δημητρίου και ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση , επέβαλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με το …καλημέρα!! Μόλις στο 3΄ο Ν. Μπανάκας βρέθηκε σε θέση πλάγια και με σουτ έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα.

Στο 26΄ο Ζωγράφος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, από την στιγμή που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εκτέλεση φάουλ από τον Πελεκάνο. Μία ακόμη «ασίστ» από τον Πελεκάνο τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε έτοιμο γκολ στον Κούστα, που τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του….και κάπου εκεί τελείωσε και η αναμέτρηση.

Το μόνο που κατάφερε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου, ήταν να μειώσει με τον αρχηγό της, Κωστόπουλο, στο 63΄ για το τελικό 3-1, μετά από σέντρα του Χουσενάι.

Οι νικητές είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στο 60΄με τον Κούστα (σουτ άουτ) μετά από κάθετη μπαλιά του Πελεκάνου, στο 77΄σουτ του Πελεκάνου ελάχιστα άουτ και στο φινάλε του αγώνα  Χρυσικός και Πελεκάνος «αλλάζουν « θαυμάσια την μπάλα, η οποία φτάνει στον Σ. Μπανάκα, που από καλή θέση σουτάρει άουτ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου ευχαριστεί τον ΑΟ Ζευγαρακίου για την άψογη φιλοξενία. Τους ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων, καταλήγει η ανακοίνωση .

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Ροδάτος, Μπουκουβάλας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ο. Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος-Δημήτρης Λώλος)

Ρόκκος, Ζωγράφος (38΄Καλογεράκης), Πάγια Ρ (87΄Παπουτσής)., Χαραλάμπους, Προβίδας, Κουλουκούρας, Παπαδόπουλος (56΄  Καλλιακμάνης), Παντής, Μπανάκας Ν.(56΄Μπανάκας Σ.), Πελεκάνος, Κούστας(87΄Χρυσικός)

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Βασίλης Παπαθανασίου)

Αθανασίου, Πανταζή (39΄Κοκώνης Β.), Μπίστας, Κοκώνης Ε., Ρόκκος, Κωστόπουλος Γ., Σπυριλιώτης, Χουσενάι, Κοκώνης Σ., Λιάρος, Σώζος