Ο Ολυμπιακός Αγρινίου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες , πέτυχε από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, και νίκησε με 4-0 την Αναγέννηση Ρίγανης στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας.

Πολύ καλό ματς έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο «Χρ. Ζαχαράκης» που είναι η έδρα του Ολυμπιακού Αγρινίου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9΄με κοντινό πλασέ του Ζωγράφου, μετά από σέντρα του Ευθυμίου. Προσπάθησε για την ισοφάριση η Αναγέννηση Ρίγανης, στο 17΄ με τον Τσιλιγιάννη, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 36΄με κεφαλιά του Ευθυμίου μετά από σέντρα του Αγγελή, διπλασίασε τα τέρματα ο Ολυμπιακός Αγρινίου. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι με τον Τσιλιγιάννη (σουτ από καλή θέση άουτ).

Στο β΄ ημίχρονο η βροχή εμπόδισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, εντούτοις οι γηπεδούχοι με το δεύτερο γκολ του Ευθυμίου στο 53΄και του Γαντζούδη στο 78΄διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα (4-0).

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Ντρέλλιας, Καζανάς Κ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός Αγρινίου (Παναγιώτης Γαλάνης)

Γκορόγιας, Αγγελής, Μπαρδάκης, Δράκος-Γαλάνης (56΄Ζαχαράκης Σ.), Ζαχαράκης Β., Κατσούλας, Ευθυμ’ιου, Γαντζούδης, Ζωγράφος (67΄Βλάχος), Κοντογιάννης (78΄Κολυρόπουλος), Κωστακιώτης

Αναγέννηση Ρίγανης (Γεράσιμος Γραμμένος)

Χαραλάμπους Ν., Χαραλάμπους Ε.(34΄Σκεπετάρης), Κουτρομάνος Π., Σταμάτης, Χαραλάμπους Γ., Μάκα, Κουτρομάνος Δ.(71΄Χαραλάμπους Χ-Α), Νικολλα, Τσιλιγιάννης, Σαμαράς (55΄Γκινολάρη Α.), Παλαιοπάνος (55΄Μιχαλόπουλος)