Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής

Με στόχο τη συνέχιση των καλών εμφανίσεων και των νικών στο πρωτάθλημα, ο Αστέρας Μεσολογγίου φιλοξενείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, το μεσημέρι, στο γήπεδο της Κατοχής από τον ουραγό του πρωταθλήματος Τρίκαρδο Κατοχής, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Δεύτερο σερί εκτός έδρας αγώνας για την ομάδα μας, όπου καλείται να επιβεβαιώσει τη καλή κατάσταση που βρίσκεται και να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα αλλά καίγεται διακαώς να πάρει αποτέλεσμα για να ξεκολλήσει από τη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής μας, έχοντας μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της νίκης στο Λουτρό τη προηγούμενη αγωνιστική, επεσήμανε τις δυσκολίες που κρύβει ο αυριανός αγώνας στους παίκτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και τους προετοίμασε για τη σοβαρότητα και τη προσοχή που πρέπει να επιδείξουν απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Τρίκαρδο Κατοχής. Όλοι οι παίκτες θα τεθούν στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι, καθώς επιστρέφει στην αυριανή αποστολή μετά από καιρό ο τραυματίας Θ. Γεωργούσης και η ομάδα μας θα παραταχθεί πλήρες στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής, αρκετά ανανεωμένη και νεανική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, μετράει ισάριθμες ήττες και θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο στον αυριανό αγώνα. Παραμένει πάντα μία αξιόμαχη και επικίνδυνη ομάδα, που ψάχνει να βρει την ευκαιρία της για να πάρει το πρώτο καλό αποτέλεσμα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. ΛΙΟΝΑΣ – ΚΟΚΜΟΤΟΣ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ