Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Κ17 της Superleague 1, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 2-1 στο παιχνίδι το οποίο έλαβε χώρα στο Αγρίνιο, με τον Δικέφαλο έτσι να εξασφαλίζει μία θέση στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ17.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει δύο ευκαιρίες για γκολ στο 3΄και στο 13΄με τον ίδιο πρωταγωνιστή τον νεαρό, Τσίτσιλα, οι οποίες ήταν και οι καλύτερες του πρώτου μέρους που ολοκληρώθηκε χωρίς την επίτευξη κάποιου τέρματος, πράγμα που… άλλαξε στο δεύτερο 45 λεπτο.

Δύο λεπτά μετά τη σέντρα, Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα με τον Ντούνγκα να βάζει τον Δικέφαλο σε θέση οδηγού έπειτα από ασίστ του Στύλου, ενώ 20 λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν πέναλτι με τον Κοσίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του στο 69΄και να δίνει προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.

Αυτό που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν να μειώσουν πάλι από τα 11 βήματα με τον Φίλη στο 82΄γράφοντας το τελικό 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ το οποίο τον κάνει νικητή του πρώτου τελικού της σεζόν και του δίνει το εισιτήριο για το Fina 4 του πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Φίλης, Ζουριδάκης, Πλης, Μπιμπίκας, Δαρβίρας, Βασιλακόπουλος.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Βυρσοκίνος, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας, Παπανικόπουλος, Στύλος, Μύθου, Ντούνγκα