Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Β΄ΔΑΚ Αγρινίου, παρόλο που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκόρ, η Δάφνη Μεγάλης Χώρας κατάφερε να πάρεί τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Στάνου, και μάλιστα με σκόρ 5-2. Ένας αγώνας που οι περισσότερες επικίνδυνες φάσεις μετατράπηκαν σε γκόλ.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος

Ο φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στις αρχές του μάτς με εντυπωσιακή ενέργεια του Ελευθερίου για να ισοφαρίσουν στη εκπνοή του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι με τον Κερασιώτη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι και πάλι πήραν προβάδισμα με νέα εντυπωσιακή προσπάθεια απο τον νεαρό Ελευθερίου. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα, πίεσαν τους αντιπάλους, και πήραν μια σημαντική νίκη πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα γκόλ με τους Τσιρογιάννη, Αλ. Νταλακούρα και Ζαρκανίτη..

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

15′ Γκόλ 0-1: Ο Ελευθερίου λίγο έξω απο την περιοχή απεφέυγει τον αντίπαλό του και με συρτό σούτ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γώγου.
17′ Σέντρα σούτ του Κοσμά αποκρούει εντυπωσιακά ο Γώγος
43′ Γκόλ 1-1: Ο Πάνος Μολώνης με μεγάλη μπαλιά βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Κερασιώτη και αυτός υπο την πίεση δύο αντιπάλων καταφέρνει να πλασάρει εύστοχα τον Λέκκα.
46′ Γκόλ 1-2: Ο Ελευθερίο ξεκινάει ατομική προσπάθεια λίγο κάτω απο το κέντρο, φτάνει έξω απο την περιοχή και με δυνατό σούτ δίνει και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.
63′ Κεφαλιά του Παληγεώργου απο το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.
64′ Γκόλ 2-2: Κάθετη του Κερασιώτη στο Τσιρογιάνη που πλασέρει εύστοχα τον Λέκκα
73′ Καλό σούτ του Ταλιούρα καταληγει άουτ
76′ Γκόλ 3-2: Αντεπίθεση με τον Κερασιώτη που μπαίνει στην περιοχή και κάνει το δυνατό σούτ, ο Λέκκας δεν συγκρατεί την μπάλα και ο Αλέξανδρος Νταλακοκούρας απο κοντά την στέλνει στα δίχτυα.
80′ Γκόλ 4-2: Εκτέλεση φάουλ απο δεξιά του Θανάση Νταλακούρα και ο Αλέξανδρος Νταλακούρας με κεφαλιά πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκόλ.
90+ Γκόλ 5-2: Ο Ζαρκανίτης φεύγει στην κόντρα και πλασάρει εύστοχα τον Λέκκα για το τελικό 5-2

Διαιτητής: Ασημάκης : Βοηθοί: Ροδάτος, Καραπιπέρης.

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Μπάμπης Κολύδας): Γώγος, Τασολάμπρος (83′ Ντάικος), ΑΘ. Νταλακούρας, Παληγεώργος, Π. Μολώνης, Γ. Μολώνης (60′ Ζαρκανίτης), Αλ. Νταλακούρας, Τσακμάκης (83′ Μπακοδήμος), Τσιρογιάννης (88′ Ασβεστόπουλος), Φεγγούλης, Κερασιώτης

Αναγέννηση Στάνου (Ηρακλής Στασινός): Λέκκας, Κοσμάς (70′ Ταλιούρας), Σκυλογιάννης (46′ Σιαπλαούρας), Φίλος, Σουροβέλης, Γιώτης, Κοντός, Ελευθερίου, Τζαχρήστας (56′ Τσιλίκης), Παπανίκος, Γιάννη.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την αναμέτρηση