Το απόλυτο των νικών που έχει στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος)  διεύρυνε ο Αστέρας Καμαρούλας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βραχωρίτη επιβλήθηκε με 4-1 της Δόξας Καινουρίου, έφτασε στους 15 βαθμούς σε 5 ματς, και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Με βασικό όπλο την επίθεσή του (22 γκολ σε 5 αγώνες) ο Αστέρας Καμαρούλας πήρε προβάδισμα στο 19΄με σκόρερ τον Γαλαζούλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζαμπάρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του (2-0) , και ο Σαμψώνας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πετυχαίνει στο 41΄το τρίτο γκολ του Αστέρα (3-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου).

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές των γηπεδούχων μείωσαν τον ρυθμό της ομάδας, και η Δόξα μείωσε στο 75΄με τον Καγιάτζα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87΄ο Σαλαγιάννης.

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί : Μπάκας, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Τάγκαλος, Ζωγράφος (46΄Τσακανίκας), Ζαμπάρας, Γιώτης, Κωστής (69΄Ξηροκώστας), Πετρονικολός (69΄Καπέλης), Σαμψώνας (66΄Παναγιωτόπουλος), Σαλαγιάννης, Κουκουγιάννης (66΄Κοκώνης Η.), Γαλαζούλας, Ζάγκας

Δόξα Καινουρίου (Σωτήρης Βασιλείου)

Λυμπέρης, Ασημάκης, Καραθάνος, Καγιάτζας, Βασιλείου, Ιωάννου, Στρεμμένος, Μυζήθρας, Σοροβός, Ροδίτης, Φλωρόπουλος (46΄Μπόκας, 62΄Ντελής)