Η ομάδα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου πήρε τεράστιο «τρίποντο» κόντρα στους Άτλαντες Αγρινίου (0-1), σε αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Αγρινίου την Κυριακή το πρωί, και μαζί με την Μεδεών Κατούνας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας (έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο).

Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 34΄ο Γαλάνης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλάφα και κοντινό πλασέ του σκόρερ.

Πολύ καλή παρουσία είχε η νεανική ομάδα των Άτλαντων Αγρινίου. Οι «πιτσιρικάδες» δυσκόλεψαν την έμπειρη ομάδα του Παναιτωλίου σε αρκετά διαστήματα του ματς.

Δυο δοκάρια για τους Άτλαντες με τον Δεματά στο πρώτο ημίχρονο και τον Μπακάλη στην επανάληψη , ωστόσο το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

 

Διαιτητής : Πατρόπουλος

Βοηθοί : Ζαχαράτος, Θώδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άτλαντες Αγρινίου (Χρυσόστομος Τεγούσης)

Ράντος, Σουραβλιάς, Φαρμάκης, Πάγια, Φωλιάς, Ρούγκας, Λίτσος (51΄Μπακάλης Β.), Δεματάς (68΄Λαυράνος Α,), Λαυράνος,  Τζαχρήστας, Τέλιος (85΄Παπαιωάννου)

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Βασίλης  Νταλάκος)

Κορδάτος, Καπρέλης, Καραμπαλίκης, Μπαλάφας, Γαλάνης, Ντίνος, Ρήγας, Παπαγιάννης (80΄Ρέπας), Ίβρος, Νικολόπουλος (46΄Κόκκαλης), Γεωργούλας