Η U19 του Παναιτωλικού κατάφερε να πάρει ένα παλικαρίσιο βαθμό, έναντι της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον μαχητικό Παναιτωλικό και οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1) στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής για την Super League U19 στις ”Αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη”.

Οι ”ερυθρόλευκοι” ήταν αυτοί στο πρώτο ημίχρονο που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, καθώς άνοιξαν το σκορ κάνοντας το 1-0 στο 22′, με τον Χαραλαμπόγλου, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο μέχρι το 45′

Στο δεύτερο μέρος οι Αγρινιώτες ήταν αυτοί, οι οποίοι αναζητούσαν το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το βρήκαν στο 61′ με την πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Καβαλλάρη, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα του ματς σε 1-1.

Στην συνέχεια οι Πειραιώτες μόλις δέχθηκαν το τέρμα ήταν πιο ασφυκτικοί προς την άμυνα των φιλοξενούμενων, διότι σκόπευαν να διεκδικήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά τα ”καναρίνια” ήταν άψογοι στην αμυντική τους λειτουργία, καθώς μην ξεχνάμε και την απίστευτη εμφάνιση του τερματοφύλακα τους Λέσι.

Με αυτό το σκορ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 18 βαθμούς, ενώ ο σύλλογος του Αγρινίου είναι στην  με 13 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας τους.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός: Σίνα, Κουτσογούλας (86′ Καρανάτσιος), Πρεκατές, Δάμα (69′ Γατόπουλος), Τανούλης, Λιατσικούρας, Δαρβίρας (53′ Λίγδας), Μουζακίτης, Χαραλαμπόγλου, Πνευμονίδης, Αλαφάκης (69′ Ρολάκης)

Παναιτωλικός: Λέσι, Γαλιάτσος, Σκούρτης, Αναστασόπουλος Μάνος Μόκκας Κεχαγιάς (46’ Κοντούρης), Σκένδρος (77’ Καψής), Μορφάκης (77’ Κακιώνης), Καβαλλάρης (88’ Εσκετζής), Γιωτόπουλος (88’ Τρομπούκης).