Αγγλικό σκόρ το απόγευμα της Κυριακής στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου μεταξύ του Α.Ό. Ελαιοφύτου και των Ατλάντων Αγρινίου, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκόρ 4-3.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή, προηγήθηκαν νωρίς, είχαν ευκαιρίες, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση σε 1-1 που ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν πέντε γκόλ με τους γηπεδούχους να προηγούνται σε 4-1 και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ατλάντων να κάνουν την αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά πετυχαίνοντας δύο γκόλ, για το τελικό 4-3

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

3′ Γκόλ 1-0: Κόρνερ απο δεξιά του Κοκοσούλα ο Τάτσης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
15′ Ο Λαυράνος φεύγει στην αντεπίθεση μπαίνει στην περιοχή και κάνει σούτ άουτ
20′ Σούτ του Παπαθανασόπουλου αποκρούει ο Ράντζος
23′ Σούτ του Παπαθανασόπουλου η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά απομακρύνουν οι αμυντικοί
32′ Γκόλ 1-1: Ψηλοκρεμαστό σούτ του Λαυράνου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα
38′ Σούτ του Ρούγκα αποκρούει ο Γκορόγιας
40′ Συρτή σέντρα απο αριστερά του Κοκοσούλα και ο Τάτσης απο κοντά χάνει μοναδική ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα άουτ
51′ Παράλληλη σέντρα απο δεξιά απο τον Παπαθανασόπουλο και ο Τάτσης κάνει το πλασέ απο κοντά αλλά κοντράρει σε σώματα και καταλήγει κόρνερ.
52′ Γκόλ 2-1: Ο Κοκοσούλας κάνει το μακρυνό σούτ απο αριστερά ο Ράντζος δεν συγκρατεί την μπάλα που καταλήγει στον Καρδαρά και αυτός πλασάρει απο κοντά δίνοντας προβάδισμα εκ νέου στην ομάδα του.
55′ Σέντρα απο αριστερά του Καλύβα ο Παπαθανασόπουλος πιάνει το σούτ στην κίνηση και αποκρούει με τα πόδια ο Ράντζος.
64′ Ατομική προσπάθεια του Τέλιου απο πλάγια αριστερά μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει με την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι να κοντράρει σε σώματα και να καταλήγει κόρνερ
69′ Γκόλ 3-1: Σούτ απο αριστερά του Κοκοσούλα αποκρούει ο Ράντζος αλλά στρώνει την μπάλα στον Τάτση που δεν δυακολεύεται να την στείλει στα δίχτυα
73′ Γκόλ 4-1: Ο Καλύβας απο τον χώρο του κέντρο στέλνει την μπάλα στην περιοχή και ο Τάτσης προλαβαίνει τον Ράντζο πετυχαίντας το τρίτο του γκόλ.
87′ Γκόλ 4-2: Συρτό σούτ του Φαρμάκη απο αριστερά καταλήγει στην απέναντι γωνία της εστίας μειώνοντας το σκόρ.
90′ Γκόλ 4-3: Δυνατό φάουλ του Φωλιά λίγο έξω απο την περιοχή και δεξιά καταλήγει στα δίχτυα.

Διαιτητής: Κακατσίδης – Βοηθοί: Μπουκουβάλας, Γιαννόπουλος

Συνθέσεις:

Α.Ο. Ελαιοφύτου (Λάμπρος Καρδαράς): Γκορόγιας, Χαραμής (79′ Στραβοδήμος), Καλύβας, Ζαφείρης, Παναγιωτόπουλος, Πεταρούδας, Παπαθανασόπουλος, Τσιρογιάννης, Τάτσης, Κοκοσούλας, Καρδαράς.

Άτλαντες Αγρινίου (Χρυσόστομος Τεγούσης): Ράντζος, Σουραβλιάς, Φαρμάκης, Πάγια, Φωλιάς, Καμπάση, Λίτσος (85′ Καρτακλής), Τέλιος, Λαυράνος (85΄Σαγάνας), Ρούγκας, Ομπροβάτσκι (70′ Παπαιωάννου).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες