Για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας ο Νέος Αμφίλοχος νίκησε με 4-2 τον Αχιλλέα Γραμματικούς, σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Γραμματικούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21΄με τον Αγρογιάννη, για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Α. Ρουσαλλόλο στο 30΄.  Ένα λεπτό αργότερα ο Η. Καλύβας μείωσε σε 1-2, αλλά ο Ρουσαλλόλο Α., και πάλι στο 42΄ πέτυχε το τρίτο γκολ του Νέου Αμφίλοχου (1-3 σκορ πρώτου ημιχρόνου).

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες είχαν από ένα εύστοχο πέναλτι , στο 66΄ο Σταμούλης για τον Αχιλλέα και στο 78΄ο Μάνθος για τον Νέο Αμφίλοχο διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής,  Αχιλλέας Γραμματικούς και Νέος Αμφίλοχος,  μοιράζονται την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας εφτά βαθμούς.

Διαιτητής : Γεωργίου

Βοηθοί : Δανιάς, Μπελέσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αχιλλέας Γραμματικούς (Κώστας Θεοδωρόπουλος)

Θεοδωρόπουλος, Τραγουλιάς, Ζάχος Δ. , Κουτρουλιας, Τζανής, Ζάχος Ν. (Θεοδωρόπουλος), Καλύβας Η., Καλύβας Ν., Σταμούλης, Κοκορώνης, Θεοδωρόπουλος (Λάμπος)

Νέος Αμφίλοχος ( Γιώργος Ταράσης)

Κατσικοκέρης, Ζιώγας, Σκυλογιάννης (Μάνθος), Φακίτσας, Τάτσης, Παπαγεωργίου, Ρουσαλλολο Ι., Ρουσαλλολο Α. , Θεοδωράκης, Αγρογιάννης Χ., Σπανός (Αγρογιάννης Χ.)