Ο Γιάννης Καραβασίλης είναι ο νέος προπονητής των ακαδημιών του Α.Ο. Ίναχου Βάλτου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής :

Η Διοίκηση του ΑΟ Ινάχου Βάλτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Καραβασίλη, ο οποίος αναλαμβάνει τις ακαδημίες του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, καθοδηγώντας παράλληλα την ομάδα Κ16 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομών της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Ο Γιάννης Καραβασίλης είναι κάτοχος διπλωμάτων UEFA C, UEFA B και UEFA B Goalkeepers με εξειδίκευση στη θέση του τερματοφύλακα. Με προπονητική εμπειρία, όντας υπεύθυνος στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Αγρινίου, του Αμβρακικού Λουτρού, καθώς και προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες του Παναιτωλικού.
Έχει συμμετάσχει σε προπονητικά τιμ ομάδων της Γ’ Εθνικής ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ είναι ιδιοκτήτης της Ακαδημίας τερματοφυλάκων “Agrinio Goalkeepers Academy” με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα και επί μια δεκαετία, προπονητή τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού, Κώστα Νικολαϊδη.
Η διοίκηση του ΑΟ Ινάχου Βάλτου καλωσορίζει τον Γιάννη Καραβασίλη στο Σύλλογο και του εύχεται καλή δημιουργική χρονιά με διακρίσεις και βήματα προόδου για τους αθλητές της ομάδας μας.
Ο νέος μας προπονητής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την ερχόμενη Πέμπτη, στο γήπεδο της ομάδας.
Η δήλωση του Γιάννη Καραβασίλη: “ Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας με τον Ίναχο Βαλτου. Στόχος μου, τα παιδιά να χαίρονται την προπόνηση, να τους δώσω κίνητρο για διάκριση και να αξιοποιήσω το ταλέντο της περιοχής “.