Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλε σήμερα η ΔΟΞΑ για τα επεισόδια στον αγώνα της Κυριακής 26-11-2023, και τις καταστροφές στο γήπεδο Καινουριου, ως συνέχεια της κλήσης της αστυνομίας, όπου επιλήφθηκε της υπόθεσης και συνεχίστηκε ο αγώνας, αποφεύγοντας τα χειρότερα για την ομάδα μας!
Μεταξύ άλλων Ζητήθηκε:
α) Η ποινική δίωξη, όσων ενέχονται στις παράνομες πράξεις σε βάρος του σωματείου μας, των αγωνιζομένων αθλητών κλπ στο αγώνα ΔΟΞΑΣ – ΔΑΦΝΗ σε συνδυασμό με τα επεισόδια στις 29-10-2023 με την Ομάδα του Εμπεσου (δείτε ανακοίνωση μας) και για τις καταστροφές του γηπέδου.
β) Επίσης ζητήθηκε ο καταλογισμός των φθορών (σπάσιμο καθισμάτων κ.α) και η αντικατάσταση τους.
γ) Την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο όσων προκαλούν επεισόδια, καταστροφές, και γενικά με τις πράξεις τους σε βάρος του σωματείου ΔΟΞΑ Καινούργιου, το οποίο οι εν λόγω δεν το σέβονται, αφού προκαλούν υβρίζουν και προσβάλουν, χωρίς κάποιο… λόγο τους εκπροσώπους του σωματείου, που υποτίθεται έρχονται στο γήπεδο για να υποστηρίξουν…(!)
———————————-
Δηλώθηκε ότι εφεξής έως ότου ολοκληρωθεί η προκαταρτική διαδικασία από τις διωκτικές αρχές για να ανευρεθούν οι επέτειοι, θα υπάρχει ιδιωτική φύλαξη (Security) του γηπέδου κατά την τέλεση των αγώνων της ΔΟΞΑΣ.
——————————
Υ. Γ. Καλούμε τους υγειείες φιλάθλους του Καινούργιου, που όντως αγαπάνε τη ΔΟΞΑ, σε περιφρούρηση των συμφερόντων του σωματείου μας και ενίσχυση με κάθε τρόπο της προσπάθειας, που είναι αμιγώς Καινουργιωτικη. Συμπεριφορές που “απάδουν” με τον διαχρονικό πολιτισμό του Ομίλου μας δεν έχουν θέση στο γήπεδο.
Από το Γραφείο τύπου