Ο απίστευτος απόψε Πέδρο Τορεχόν με χατ τρικ (35′, 64′, 84′) είχε την τελευταία λέξη στο 3-2 επί του Πανσερραϊκού, και στο τέλος της αναμέτρησης ζήτησε κια πήρε την μπάλα στο σπίτι του…..

Ο Πέδρο Τορεχόν έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στον Πανσερραϊκό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως σήμερα θα κοιμηθεί με την μπάλα του αγώνα.

Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη νίκη επί του Πανσερραϊκού επικρατώντας με 3-2, έχοντας ως τεράστιο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Τορεχόν. Ο Αργεντινός σκόραρε 3 φορές πετυχαίνοντας το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του και με το που τελείωσε το ματς πήρε την μπάλα του παιχνιδιού μαζί του.

Μάλιστα όπως ανέφερε και στην κάμερα της Cosmote TV με αυτή αγκαλιά θα κοιμηθεί σήμερα το βράδυ. Αναλυτικά ο Τορεχόν ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, δουλεύουμε καιρό γι’ αυτό, θα κοιμηθώ με τη… μπάλα σήμερα, πρώτη φορά βάζω τρία γκολ. Είμαι ευγνώμων για τους συμπαίκτες μου, έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο για τη νίκη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έρθουν τ’ αποτελέσματα».