Ευχαριστήρια ανακοίνωση έβγαλαν οι άνθρωποι του MSL FC για την αποχώρηση της Μαρίας Γρομητσάρη , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων..
Η ανακοίνωση:
” Το Διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτριες της ομάδας του MSL FC αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την παίκτρια και εκ των αρχηγών, Μαρία Γρομητσαρη για την πολύ μεγάλη της προσφορά στην Ομάδα μας.. Η Μαρία εκτός από μία πολύ καλή παίκτρια, αποτελεί και έναν εξαιρετικό άνθρωπο, με αδαμάντιο χαρακτήρα που έδεσε με την οικογένεια του MSL FC στην δεκαετή συνεχόμενη παρουσία της. Επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία αφού βρίσκεται στην σχολή πυροσβεστικής και θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική της καριέρα στο φιλικό σωματείο, Σειρήνες Γρεβενών, αλλά αυτό δεν μας αφαιρεί την δυνατότητα να είμαστε σε επαφή για μελλοντικές συνεργασίες.
Μαρία καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και πάνω από όλα υγεία !!!!!! ”
Ο Προπονητής του Συλλόγου Γιάννης Γουλης δήλωσε απευθυνόμενος στην παίκτρια:
”Μαρια μου καλή συνέχεια σε ότι κάνεις γιατί εισαι μία υπέροχη κοπέλα και είμαστε τυχεροί που βρέθηκες στον δρόμο μας !! Πάντα σε θεωρούμε μέλος της οικογένειας” Φλαμινγκος ” και είμαστε σίγουροι οτι θα ξαναβρεθούμε !! Σε ευχαριστω πολύ για όλα οσα μας πρόσφερες στην δεκάχρονη παρουσία σου στην ομάδα μας και μην νομιζεις ότι δεν θα σε παρακολουθούμε !! Να είσαι καλά και πάντα επιτυχίες σέ προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και πάλι σε ευχαριστούμε !!!! “.