Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό στα τρία τελευταία ματς και χωρίς να δεχθεί τέρμα. Παράλληλα έχει νίκες και στα πέντε τελευταία ως γηπεδούχος με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός είχε πάρει λευκή ισοπαλία στις 3 Φεβρουαρίου 2018 στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, η οποία ήταν η δεύτερη στην ιστορία των εκτός έδρας αναμετρήσεων με τους Πράσινους. Η προηγούμενη ήταν στην πρώτη του επίσκεψη στην έδρα του Παναθηναϊκού, στις 23 Μαΐου 1976 με σκορ 1-1.

Οι έντεκα νίκες του Παναθηναϊκού είναι με επτά διαφορετικά σκορ και μόνο το 4-0 είναι αυτό που έχει τρεις επαναλήψεις, όπως τρεις φορές οι Πράσινοι έχουν επικρατήσει με 2-0. Δεν υπάρχει παρά μόνο μια αναμέτρηση που δεν σημειώθηκε τέρμα ανάμεσα τους, το 0-0 στις 3 Φεβρουαρίου 2018, ενώ υπάρχει και το 1-1 στις 23 Μαΐου 1976, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό.

Η επικράτηση του Παναθηναϊκού στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στο Αγρίνιο, έσπασε ένα σερί που είχε δημιουργηθεί στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις, όπου επικρατούσαν πάντα οι γηπεδούχοι. Αυτό το σερί είχε ξεκινήσει μετά τις 24 Νοεμβρίου 2019 και μετά το Παναιτωλικός Παναθηναϊκός 0-0. Οι Πράσινοι έκαναν τρεις νίκες και ο Παναιτωλικός δύο.

Στα έξι τελευταία παιχνίδια τους έχει σκοράρει μόνο ο νικητής και το 2-1 των Πρασίνων στις 29 Νοεμβρίου 2020 είχαν βρει γκολ και οι δύο.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί για 14η φορά τον Παναιτωλικό στην έδρα του και στις δεκατρείς προηγούμενες είχε 11 νίκες και δύο ισοπαλίες, με την ομάδα του Αγρινίου να μην έχει καταφέρει να πάρει το απόλυτο των βαθμών σε εκτός έδρας αναμέτρηση με του Πράσινους.

13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 33-6