Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
Η ΔΟΞΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΡΟΒΟ ΑΠΟ ΑΟ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η ΔΟΞΑ, επέστρεψε στα 20 χρόνια του, ξανά στην αγαπημένη του ομάδα που τον «γέννησε» ποδοσφαιρικά.
Ο Γιάννης είχε μεταγραφεί στο Παναιτωλικό στο παιδικό τμήμα, όπου εξελίχθηκε και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε όλες τις κατηγορίες (Κ) των μικρών ηλικιών.
Έπαιξε στην Εθνική Παίδων Κ16 – ενώ βρέθηκε στα πρόθυρα του επαγγελματικού συμβολαίου στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, συμμετείχε δε στην προετοιμασία στο εξωτερικό με την επαγγελματική ομάδα αλλά κάτι… έγινε τελικά και δεν προωθήθηκε, όπως έπρεπε !
Δόθηκε από τον Παναιτωλικό στον ΑΟ Τηλυκράτη Λευκάδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου συνέβαλε καθοριστικά με την συμμετοχή του και το κρίσιμο γκολ που πέτυχε, στην άνοδο στη Β’ Εθνική της ομάδας του νησιού.
Για διάφορους λόγους δεν θέλησε να συνεχίσει αυτό το ταξίδι στις εθνικές κατηγορίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του, και από σήμερα επέλεξε να βοηθήσει την αγαπημένη ομάδα του χωριού του τη ΔΟΞΑ στην κρίσιμη «Μαχη», που δίνει, να ξεφύγει από τη θέση που βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα και να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική, όπως αξίζει στην ιστορία της.
Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιλογή του, έπαιξαν οι φίλοι του και συμπαίκτες πλέον, καθώς και η σχέση του με τον Πρόεδρο της ΔΟΞΑΣ, επιλογή που τιμά τον ίδιο.
Αδιαφόρησε στις διάφορες προτάσεις και στις τοπικές σειρήνες, που του έγιναν για μεταγραφή και μάλιστα με αμοιβή, εντούτοις η επιλογή του αυτή σήμερα, απέδειξε ότι υπάρχουν και άλλες αξίες στο ποδόσφαιρο.
Έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις και με την έκδοση του δελτίου την Κυριακή 17-1-2024 στη Στάνου, θα είναι στη διάθεση του Σ. Βασιλείου.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. και τον προπονητή τερματοφυλάκων του Α.Ο. Τηλυκράτη Λευκάδας, Γιάννη Καραβασίλη, για την βοήθεια να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Υ.Γ.. Θα ακολουθήσει νέο ενημερωτικό με τα νέα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας μας.
Από το Γραφείο τύπου