Οι Ελπίδες Φλώρινας συνεχίζουν να δημιουργούν ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ θα είναι από την αρχή του 2024 ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Κ17). Ο Ντίνος με αυτή τη μεταγραφή δικαιώνει την διοίκηση των ΕΛΠΙΔΩΝ για τη δημιουργία του ανδρικού τμήματος μόνο με παιδιά από την ακαδημία.

Ο Ντίνος ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα μετά την αποφοίτηση του από τα τμήματα υποδομών, δεν αγωνίστηκε σε Κ16 ομάδα και επιλέχτηκε να αγωνιστεί στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου, μέσα από τα παιχνίδια με άτομα πολύ μεγαλύτερα του, ωρίμασε ποδοσφαιρικά πιο γρήγορα και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Στην ομάδα του Αγρινίου, θα βρει έναν παλιό του γνώριμο!!! Τον αδερφό του και παλιό του συμπαίκτη στις Ελπίδες, ΒΑΛΑΝΤΗ ΜΑΝΟ, ο οποίος είναι μέλος της Κ19 του Παναιτωλικού. Ο Ντίνος έχει επιλεχτεί τα τελευταία 2 χρόνια να είναι μέλος των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και κατάφερε να είναι από τους διακριθέντες παίχτες στα περισσότερα παιχνίδια.

Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team των Ελπίδων εύχεται στον νεαρό Κωνσταντίνο Μάνο καλή σταδιοδρομία, με πολλές επιτυχίες, και πολύ όρεξη για δουλειά!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συνεχίζει να «ψωνίζει» από τις Ελπίδες δείχνοντας εμπιστοσύνη στη φιλοσοφία και στον τρόπο δουλειάς που έχει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

neaflorina.gr