Ο Όμηρος Νεοχωρίου δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για ένα ημίχρονο απέναντι στον μαχητικό Ηρακλή Αστακού όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος για ένα ημίχρονο, με την ομάδα του Ηρακλή Αστακού  να παλεύει πάρα πολύ το ματς και να προβάλλει σθεναρή αντίσταση, απέναντι στους πρωτοπόρους στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην επανάληψη όμως ο Όμηρος Νεοχωρίου πήρε προβάδισμα στο 52΄με τον Κουκουρδέλη, και λίγα λεπτά αργότερα ο Τσιφοπανόπουλος με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα (0-2)  για τον Όμηρο Νεοχωρίου. Μείωσαν οι γηπεδούχοι στο 67΄με τον Μπαρμπαρούση,  για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 στο 90΄ο Κουκουρδέλης. Χαμένο πέναλτι για τον Ηρακλή Αστακού στο 88΄με τον Λιβάνη Π., για να ισοφαρίσει. (έπεσε σωστά στην γωνία ο Ζέρβας και μπλόκαρε τη μπάλα).

Παραμένει στην κορυφή ο Όμηρος Νεοχωρίου με 28 βαθμούς. Εφτά οι βαθμοί για τον Ηρακλή Αστακού, στον πρώτο όμιλο της Β΄κατηγορίας.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Ντρέλιας, Μπελέσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ηρακλής Αστακού (Γεράσιμος Μπότσιος)

Ελευθεράτος, Μπαρμπάνης, Λιβάνης Π. Παπαζήσης, Ταφάνι, Σκουφής, Ντοϊα, (78΄Καραγιάννης), Μάτεβ, Μπαρμπαρούσης, Καρακώστας, Λιβάνης  Μ. (46΄Γκάτσης)

Όμηρος Νεοχωρίου (Σπύρος Κότσαλος)

Ζέρβας, Παπανικολάου, Κουκουρδέλης ( 80΄ Τσάμης Α.), Τσιφοπανόπουλος, Κόκκαλης, Λαγός, Καλογερόπουλος, Τρικαλινός Παπαθανασιου Γιαβρουτας  Μπουργαζας (85΄Τσόλας)

 Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση