Νίκη οξυγόνο με σκορ 4-2 επί της Δόξας Καινουργίου σημείωσε η Αναγέννηση Στάνου και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην Β΄ κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο Μαλιγιάννης στο 28΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 38΄ο Γιάννη. Στο 40΄ο Σοροβός μείωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Δράκος  (62΄) πέτυχε το τρίτο γκολ της Αναγέννησης, με τον Μυζήθρα στο 80΄να μειώνει σε 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τζαχρήστας.

Δέκα οι βαθμοί για την Αναγέννηση Στάνου, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Παραμένει στην τελευταία θέση η Δόξα Καινουργίου που έχει τρεις βαθμούς.

 

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Καζανάς, Γεωργίου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Στάνου

Λέκκας, Τσιλίκης, Κοντός, Σκυλογιάννης, Στυλιαράς, Γιώτης, Γιαννη (72΄Τζαχρήστας), Δράκος, Μηλιάς (72΄Σιαπλαούρας), Παπανίκος (90΄Καρακώστας), Μαλιγιάννης (87΄Κοσμάς)

Δόξα Καινουρίου (Σωτήρης  Βασιλείου)

Λυμπέρης, Ευθυμίου,  Ιωάννου, Καραθάνος  , Σουτας (λ.τ. Μαχας ), Ασημάκης , Στρεμμενος Ι. (25′ λ.τ. Τσολκας),  Μυζήθρας , Ροδίτης  , Σοροβος  , Ντελής (Στρεμμενος Χ.)