Νίκη με ανατροπή για τον Αστέρα Καμαρούλας (3-2) επί του Αστέρα Παντάνασσαςστην πρεμιέρα του 2ου γύρου για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Με την νίκη αυτή ο Αστέρας παρέμεινε στη δεύτερη θέση στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Αδαμάντιο Κόκκοτο για να πάρουν προβάδισμα δύο γκόλ με ίδιο παίκτη στο 22′ μετά απο εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 33ο λεπτό με τον Ζάγκα για να φέρουν το μάτς στα ίσια στο 70′ με τον Πετρονικολό και να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Γιώτη.

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

1′ Γκόλ 0-1: Ο Κουμάσης με κεφαλιά στρώνει στον Κόκκοτο και αυτός με ωραίο σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
12′ Φαλτσαριστό σούτ του Ζάγκα διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Πριτσούλης
14′ Σέντρα απο δεξιά του Ελευθερίου καφαλιά του Δήμου άουτ
22′ Γκόλ 0-2: Ο Κόκκοτος απο δεξιά με ατομική προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται απο τον Ζαμπάρα. Ο ίδιος αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
33′ Γκόλ 1-2: Εκπληκτικό σούτ του Ζάγκα λίγο έξω απο την περιοχή η μπάλα δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Πριτσούλη και καταλήγει στα δίχτυα
42′ Καλό σούτ του Ξηροκώστα πάνω απο το δοκάρι άουτ
47′ Ατομική προσπάθεια και σούτ του Γαλαζούλα η μπάλα καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Πριτσούλη και άουτ
60′ Ο Γαλαζούλας μετά απο πάσα του Πετρονικολού βγαίνει στην πλάτη της άμυνας αλλά κάνει αδύναμο σούτ και δίνει την δυνατότητα στον Πριτσούλη να μπλοκάρει
64′ Σούτ του Πετρονικολού άουτ
67′ Πλασέ του Γαλαζούλα απο κοντά μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Πριτσούλης
70′ Γκόλ 2-2: Γυριστό σούτ του Γαλαζούλα λίγο έξω απο την περιοχή και αριστερά, η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πετρονικολός με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.
76′ Δυνατό σούτ του Κουτσιαύτη μπλοκάρει ο Σαμαράς
90′ Σούτ του Ξηροκώστα πάνω απο το δοκάρι άουτ
90+5 Γκόλ 3-2: Κόρνερ απο δεξιά του Ζαμπάρα ο Γιώτης με καρφωτή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητές: Ζυγάς, Κουτρομάνος, Ροδάτος.

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης): Σαμαράς, Ζωγράφος, Ζαμπάρας, Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Τσακανίκας (33′ Ξηροκώστας), Σαμψώνας ((67′ Καπέλης), Ελευθερίου ( 67′ Κουκουγιάννης), Δήμος (19′ λ.τ. Πετρονικολός), Γαλαζούλας, Ζάγκας.

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος): Πριτσούλης, Ρέθι, Κουτσιαύτης, Χρυσικός, Δ. Κοντος, Ρέθη (85′ Σταμάτης), Λάμπος (65′ Λιόκαυτος), Σ. Κούκος, Δ. Κουμάσης (91′ Μούτσα), Κόκκοτος, Dodaj.