Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δάφνης Μεγάλης Χώρας, το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, με κάθε επισημότητα και σε εορταστικό κλίμα, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Δάφνης Παναγιώτης Φεγγούλης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Νταλακούρας, ο γενικός γραμματέας Κώστας Αλεξανδράκης, ο γενικός διευθυντής Νίκος Βλάχος και τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Τσεκούρας, Δήμητρα Μπάθα, Ελένη Λάμπου.

Επίσης, το παρών έδωσαν η αντιδήμαρχος ΚΕΠ Αγρινίου Χρυσούλα Τασολάμπρου, η πρώην αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αγρινίου Κώστας Μποκόρος, ο πρόεδρος της κοινότητας  Γρηγόρης Χασιώτης, και ο Δημοτικός σύμβουλος  Κώστας Κιτσοπάνος, οι οποίοι μοίρασαν ευχές για υγεία και επιτυχίες στα στελέχη και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσε το τεχνικό τιμ του συλλόγου Χαράλαμπος Κολύδας (προπονητής ανδρικής ομάδας της Δάφνης), Νίκος Μπλαχούρας (προπονητής των τμημάτων υποδομής),  οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου και των τμημάτων υποδομής, ο γνωστός ηθοποιός και τερματοφύλακας της Δάφνης Γιάννης Παπαθανάσης,  και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (Δημήτρης Αυγέρης, Στάθης Πανταζής, και Βασίλης Κατσαούνης).

Ο  πατήρ Κοσμάς εφημέριος του Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου της Μεγάλης Χώρας ευλόγησε την πίτα, ευχόμενος να έχουμε όλοι καλή και ευλογημένη χρονιά.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την κοπή της βασιλόπιτας: