Οι δύο ομάδες είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς έπειτα από τη νίκη (3-2) του Παναιτωλικού στο πρώτο παιχνίδι που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο για την φάση των «16» του Κυπέλλου.

Σημείο αναφοράς στον επαναληπτικό αγώνα η παρουσία θεατών στις εξέδρες του «Ελ Πάσο», δεδομένου πως οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη Super League 2, η οποία δεν υπάγεται στην απαγόρευση που έχει επιβληθεί στα γήπεδα των ομάδων της Super League

Εκρηκτικό πεντάλεπτο και 0-2

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι στο…γκάζι και μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών (7΄-12΄) βρήκαν δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και έδειξαν να…καθαρίζουν με την υπόθεση της πρόκρισης.

Στο 7΄έπειτα από φάουλ του Λιάβα, ο Μπρούνο Ντουάρτε πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά βρήκε δίχτυα (0-1).

Στο 12΄ ο Χουάνπι με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ νίκησε τον Βοσνιάδη και ζευγάρωσε (0-2) τα τέρματα του Παναιτωλικού.

«Ζωντανοί» οι γηπεδούχοι (1-2)

Η Athens Kallithea FC βρήκε…σφυγμό στο παιχνίδι στο 36΄. Μετά από φάουλ του Βασιλόγιαννη ο Λουκίνας με δυνατή κεφαλιά σκόραρε και μείωσε το σκορ (1-2).

Στο β΄ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά, χωρίς ωστόσο αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους Αγρινιώτες να΄χουν ένα πλασέ του Μπουζούκη από καλή θέση που μπλόκαρε ο Βοσνιάδης στο 78΄.

Ισοφάριση (2-2) με τον Τόρες 

Το ματς…πήρε φωτιά στο 90΄ με βολέ του Τόρες μέσα από την περιοχή που ισοφάρισε το σκορ (2-2), χωρίς ωστόσο οι γηπεδούχοι να καταφέρουν στις καθυστερήσεις να πετύχουν και τρίτο γκολ και να στείλουν το ματς στην παράταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Μπακάλης πέρασε ως αλλαγή στο ματς (76΄) και επανήλθε στα παιχνίδια του Παναιτωλικού, έπειτα απ΄το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Παναιτωλικός με δύο νίκες απέκλεισε την Athens Kallithea FC και πλέον αναμένει στους «8» του Κυπέλλου τον νικητή του ζευγαριού Κηφισιά – ΟΦΗ.

Ο διαιτητής Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιγγάρα, Χουάνπι, Μπρούνο Ντουάρτε, Στάγιτς, Νεκούλ, Ζοάο Πέδρο, ενώ απέβαλε τον Βοσνιάδη για φάουλ εκτός περιοχής στον Καρέλη στο 94΄.

ATHENSKALLITHEAFC (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Μπουλούλης (96΄Πάντος), Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46΄Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65΄Νεκούλ), Ντεμέτριους (75΄Τόρες), Τσιντώνης (46΄Κυνηγόπουλος), Λουκίνας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Στάγιτς (75΄Μαλής), Μπ.Ντουάρτε, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν (76΄Μπακάκης), Τσιγγάρας, Μπελεβώνης (59΄Α. Ντουάρτε), Χουάνπι (67΄Μπουζούκης), Ζοάο Πέδρο, Ντίαζ (59΄Καρέλης).