Μια πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη πέτυχε την Κυριακή η Θύελλα Παραβόλας με 4-1 επί της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Νίκη όμως που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Ν. Παπασωτήρη.

Ο τερματοφύλακας της Θύελλας Νίκος Παπασωτήρης τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μάλιστα για το λόγο αυτό είχαμε και δεκάλεπτη περίπου διακοπή στο παιχνίδι καθώς χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον ποδοσφαιριστή για το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις δίχως να έχει το κάτι σοβαρό.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, στο 5΄ ο Δρόσος αστόχησε από τα «έντεκα» βήματα, αλλά δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Μαυραγάνης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια  με 3 γκολ του Ν. Ράπτη (34΄, 51΄, 53΄) η θύελλα αύξησε τον δείχτη του σκορ σε 4-0 . Οι φιλοξενούμενοι μακριά από τον καλό τους εαυτό κατάφεραν στο 70΄να μειώσουν σε 4-1 με σκόρερ τον Μαντόγλου.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Ασημάκης, Θώδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Παραβόλας (Σωκράτης Τζωρτζόπουλος)

Παπασωτήρης Ν.(46΄Μπαρδάκης), Παναγιωτόπουλος Ε.(80΄Κουσκούνης), Σκιαδάς, Δρόσος Γ., Καρόπουλος, Τζωρτζόπουλος (85΄ Τσολάκης), Ράπτης, Μαυραγάνης (70΄Παναγιωτόπουλος Π), Γιαννακάς Ν.(85΄Καρόπουλος), Γιαννακάς Β., Αλ Γιουσέφ

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Θόδωρος Μουχάνης)

Λιάπης Ε., Λιάπης Κ., Γεντέκης (46΄Αυγέρης), Σωτηρίου, Μαντόγλου, Ρόμπολας, Καρανταλής (62΄Κοκώνης Η.), Λάκκας (46΄Χρόνης), Κρανιάς, Μακρής (77΄Τριάντης), Καρακασίδης