Η ομάδα του Παναγιώτη Βραχωρίτη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ( για ένα ακόμη παιχνίδι) εντούτοις κατάφερε έκανε την ανατροπή και πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σκουτεράς.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς. Με την συμπλήρωση του 3ο λεπτού της αναμέτρησης ο Ακουλλι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους . Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, είχαν δοκάρι με τον Γαλαζούλα, και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (44΄) ο Πετρονικολός με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1), αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι ο Πετρονικολός με σουτ στο 53ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (1-2) σκορ με το οποίο τελείωσε η αναμέτρηση.

Παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Αστέρας Καμαρούλας μετα τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής με 28 βαθμούς, 8 οι βαθμοί για τον Α.Ο. Σκουτεράς

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Ροδάτος, Δανιάς

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς (Βασίλης Βασιλόπουλος):

Α. Κόκκαλης , Γ. Αριστόπουλος, Ακουλλι, Ζωγάκης (65′ Πιστιόλης), Κ.Καραγιώργος, Κολόμπατσος, Ρεντζέπης (65′ Σκέβας), Δ. Σαλαγιάννης, Γ. Αντωνόπουλος, Ε. Γιαννοκώστας,  Βασιλόπουλος.

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης):

Τάγκαλος, Ι. Αριστόπουλος, Ζαμπάρας, Γιώτης, Κωστής, Πετρονικολός, Π. Σαμψώνας (69′ Ν. Σαλαγιάννης), Ξηροκώστας (84′ Καπέλης), Κουκουγιάννης (91′ Δ. Σαμψώνας), Ζάγκας (91΄Τσακανίκας), Γαλαζούλας.

 Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση