Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πέρσι δύο φορές στο Αγρίνιο, μια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και μια για τα Playouts του πρωταθλήματος, με τη Λαμία να παραμένει αήττητη με μια ισοπαλία και μια νίκη αντίστοιχα.

Στα 17 συνολικά παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους για την Super League και στις δύο έδρες, υπάρχουν μόλις τέσσερις νίκες του γηπεδούχου και είναι μοιρασμένες σε δύο του Παναιτωλικού και δύο της Λαμίας.

Η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού επί της Λαμίας στην έδρα του είναι στις 16 Φεβρουαρίου 2022, όταν επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Νταγκό. Από τότε ακολούθησαν τρία παιχνίδια, στα οποία επικράτησε η Λαμία στα δύο με 2-1 και 3-1, αλλά και μια ισοπαλία με 1-1.

Το κυρίαρχο αποτέλεσμα στις μεταξύ τους συναντήσεις και στις δύο έδρες είναι η ισοπαλία, αφού έχουν 8 στις 17 συνολικά αναμετρήσεις τους και υπάρχουν τέσσερις νίκες του Παναιτωλικού και πέντε της Λαμίας.

Οι δύο ομάδες είναι από τις ελάχιστες που συμμετέχουν στη Stoiximan Super League και έχουν συνυπάρξει σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες στο παρελθόν. Η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν την σεζόν 1978-79 για την δεύτερη κατηγορία, ενώ την δεκαετία του ‘80 αναμετρήθηκαν και για την Γ’ Εθνική.

Ο Παναιτωλικός αυτή τη σεζόν έχει απόλυτη ισορροπία στην έδρα του, αφού σε εννέα αναμετρήσεις μετρά τρεις νίκες – τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες και ο συντελεστής των γκολ είναι στο 11-15.

Η Λαμία εκτός έδρας έχει σημειώσει μια νίκη, κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0, ενώ έχει τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα άλλα οκτώ παιχνίδια της.

9 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 8-12