Η ενημέρωση της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αναφέρει τα εξής:

Για την 12η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς αναδείχθηκε ισόπαλη με αντίπαλο τον ΑΟ Λυγιά στο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας, με σκορ 2-2.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 5’ ο Βαβάτσικος φεύγοντας στην αντεπίθεση ανετράπη στη μεγάλη περιοχή από τον Βλάσι και ο διαιτητής «έδειξε» την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σανιδάς και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μαστροκώστα, κάνοντας το 0-1 για την ΑΕΠ. Ανάλογη και η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ και είχαν καλύτερα «πατήματα» στον αγωνιστικό χώρο από τους αντιπάλους τους. Στο 26’ ο Σανιδάς με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Καποδίστρια από δεξιά, αυτός έβγαλε μια όμορφη συρτή σέντρα και ο Βαβάτσικος από το σημείο του πέναλτι με πλασέ σημείωσε το 0-2 για την ΑΕΠ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μαστροκώστα, ο οποίος δεν κατάφερε να αποκρούσει, παρά την προσπάθεια του. Ένα σουτ του Καποδίστρια στο 37’ μπλόκαρε ο πορτιέρο των γηπεδούχων και ένα ακόμη σουτ του Μπίμπα στο 41’ πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Λυγιά «ανέβασαν» στροφές και πίεσαν περισσότερο για να πετύχουν κάποιο γκολ και το κατάφεραν στο 65’ με τον Δημητρόπουλο Β., ο οποίος με δυνατό ευθύβολο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκόπουλου, μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Αρκετές μονομαχίες στη συνέχεια του παιχνιδιού και ειδικά στον χώρο του κέντρου από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, χωρίς όμως σκληρά μαρκαρίσματα και εντάσεις μεταξύ τους. Το ρολόι έδειχνε το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΠ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημητρόπουλος Β. στέλνοντας τη μπάλα πάνω στο τείχος, στη συνέχεια ο Βασιλόπουλος «έπεσε» μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής κ. Βλάχος με μια μικρή καθυστέρηση σφυρίζει πέναλτι. Πολύ έντονες διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ΑΕΠ, οι οποίοι διαφώνησαν με την απόφαση του και υπήρξε ένταση για λίγα λεπτά. Την εκτέλεση τελικά ανέλαβε ο Δημητρόπουλος Β. και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Την επόμενη (13η) αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Χάλκειας, σε ένα ακόμη γειτονικό ντέρμπι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/2 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά.
* Η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Λυγιά, Κολοκύθα Π., για τον τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
ΑΟ Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος): Μαστροκώστας, Κολοκύθας (43’ λ.τ. Αποστολόπουλος), Βασιλόπουλος, Βλάσι, Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας, Δημητρόπουλος Ι., Ντότσικας (46’ Βλασίου), Κατσάμπας, Δημητρόπουλος Β., Σφήκας.
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος, Κυρίτσης, Καραγιάννης, Λαουρδέκης, Ντότσικας, Ράμμος, Γιαννόπουλος (89’ Νασόπουλος), Βαβάτσικος (72’ Λυκογιάννης), Μπίμπας (86’ Παπαδόπουλος), Σανιδάς, Καποδίστριας (89’ Πίρρα).