Σε ένα συναρπαστικό αγώνα με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, MSL FC και Δόξα Πηγαδακιων εξήλθαν ισόπαλοι 2-2, στο ματς για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας. Αρκετά παράπονα για τη διαιτησία έχει η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας όχι μόνο για το πρώτο γκολ που σημείωσε η ομάδα της Ζακύνθου από θέση οφσάιντ άλλα και η εκτελεστρια τού φάουλ έβαλε την μπάλα 5 μέτρα πιο κοντά από το σημείο που υπέδειξε ι διαιτητής, αλλά και για άλλες διαιτητικές αποφάσεις του κ. Μπουνου και των συνεργατών του.
Μετά από ένα “γεμάτο” παιχνίδι, με τέσσερα γκολ και αγωνία μέχρι το φινάλε, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου….
Τα γκολ του αγώνα:
15′ μετά από ωραία εναλλαγή Βασιλείου – Παπαδογεωργου η δεύτερη γυρίζει στην επερχόμενη Πετσινη που με γυριστο σουτ κάνει το 1-0…
Στο 37′ σέ φάουλ της Ζαφειροπούλου που το εκτέλεσε πολύ μακριά από εκεί πού υπέδειξε ο διαιτητής ( υπάρχει και βίντεο), η Souza πιεζόμενη στον αέρα χάνει την μπάλα και η Ποτσιου από θέση οφσάιντ κάνει το 1-1.
Στο 62′ αναπάντεχα η Δόξα Πηγαδακιων βρέθηκε μπροστά στο σκορ όταν σε διακοπή του διαιτητή σε σύγκρουση δύο παικτριών της γηπεδούχου ομάδας, στην συνέχεια ι διαιτητής δίνει την μπάλα στην Παράσχη που γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή με τις παίκτριες των γηπεδούχων να περιμένουν το fair play και η Λομποτεση ” κλέβει” την μπάλα από την Souza και κάνει το 1-2.
Στο 72′ η καπταιν της ομάδας MSL FC με απευθείας κτυπημα φάουλ κάνει το τελικό 2-2 πού δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων…
MSL FC: Souza Grazi, Πετσινη (90′ Μιζαλου), Μοκκα, Αρβαλη, Βασιλείου, Παπαδογεωργου, Παπαϊωάννου (90′ Βητουρατου), Moraes De Souza, Βρανα-Τριανταφυλλου, Χριστοπούλου, Ροζάκη (85′ Πολύζου)