Το ήθελαν και οι δύο, είχαν τις φάσεις τους, αλλά δεν το πήρε κανείς. Απόλλων Δοκιμίου και Α.Ο. Ρηγανά έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν έτσι να συγκατοικούν στη βαθμολογία. Γκολ θα μπορούσαν να έχουν βρει και οι δυο ομάδες. Κυρίως ο ΑΟ. Ρηγανά στην επανάληψη δημιούργησε ευκαιρίες δίχως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Οι κυριότερες φάσεις

15′ σουτ του Κοντοπάνου αρκετά άουτ

19′ σουτ του Τζουλιάνο Μούτσα θα αποκρούσει ο Κούντρας

52′ δυνατό σουτ του Τζουλιάνο Μούτσα η μπάλα θα κοντράρει σε σώματα και θα περάσει άουτ

64′ εκτέλεση κόρνερ του Τζουλιάνο Μούτσα σουτ του Σέρζιο Μούτσα άουτ

65′ μεγάλη ευκαιρία με τον Σέρτζιο Μούτσα να βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση στο ύψος του πέναλτι και να σουτάρει άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι

69′ νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Τζουλιάνο Μούτσα να δίνει στην μικρή περιοχή στον Μπούρο το πλασέ του οποίου θα αποκρούσει ο Κούντρας και στην επαναφορά νέα σωτηρία απόκρουση του Κούντρα σε σουτ του Πελεκάνου

89′ ευκαιρία για τον Απόλλωνα  με τον Γιαννόπουλο να μην προλαβαίνει να πλασάρει και να διώχνουν οι αμυντικοί

90′ σέντρα του Κορομηλά Α.  από πλάγια δεξιά κεφαλιά του Πελεκάνου λίγο άουτ

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί : Κακατσίδης, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Κούντρας, Γιαννόπουλος, Αυφαντόπουλος, Μακρής (83΄Μπαρμπαγιάννης), Καπνιάρης, Δαλαγιώργος, Νούλας (83΄Δάρλας), Κορομηλάς Φ., Ζαρκαδούλας, Κορομηλάς Χ. (66΄Γεωργιάδης), Κοντοπάνος (66΄Κοτρότσος)

Α.Ο. Ρηγανά (Άγγελος Πανέτας)

Κατσβοχρήστος, Μπούρος, Κοντός, Καραχάλιος, Λίτσος, Σαμψώνας, Πελεκάνος, Ντζιμάνης, Τζ. Μούτσα, Σέρχ. Μούτσα (81΄Κορομηλάς Α.), Δ. Μούτσι (85΄Βασιλάρης)