Ο Αθλητικός Όμιλος Ινάχου Βάλτου, πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι, μετά τον αγώνα της Κ16 με τους Άτλαντες Αγρινίου, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την νέα χρονιά.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Αλληλεγγύης & Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Αμφιλοχίας, Κώστας Γαλάνης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Υπηρεσιών Δημοτικής Ενότητας Ινάχου, Θωμάς Μπαγιάτης, η Δημοτική Σύμβουλος Νίκη Μακρή, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του χωριού και του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Χαλκιοπούλων, μαζί με τους αθλητές όλων των τμημάτων υποδομής και με την παρουσία των γονιών τους.
Φυσικά, σύσσωμο στην κοπή της πίτας και το ΔΣ της ομάδας μας, με τον πρόεδρο Ανδρέα Ριζογιάννη στην ομιλία του να ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους, φέρνοντάς τα στο γήπεδο, ευχόμενος παράλληλα καλή, δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Αλληλεγγύης & Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Αμφιλοχίας, Κώστας Γαλάνης, ο οποίος δήλωσε:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στο Χαλκιόπουλο και πολύ περισσότερο ανάμεσα σε πολλά παιδιά. Είστε ουσιαστικά η μοναδική παιδική ομάδα που δίνει ζωή σε αυτό τον τόπο. Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς και στο ΔΣ της ομάδας που δίνει ζωή σε αυτό το γήπεδο και σε αυτό το χωριό.
Αν θέλουμε τα επόμενα χρόνια να κάνουμε κάποια βήματα και στα δικά μας χωριά που είναι πιο ακριτικά και απομονωμένα, χρειάζεται να επενδύσουμε σε τέτοιες αξίες, όπως είναι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, αυτό που πράττει τα τελευταία χρόνια με επιτυχία, ο Ίναχος Βάλτου.
Τον επόμενο μήνα θα κάνουμε μία νέα μεγάλη προσπάθεια να οργανώσουμε κι άλλα σημεία αναφοράς στον τόπο και στο αθλητικό κομμάτι όπως σε αυτό του πολιτισμού. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρονιά θα οργανώσουμε αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Χαλκιόπουλο διότι ο πολιτισμός με τον αθλητισμό πάνε μαζί.
Θα ήταν μεγάλη χαρά δική μας εσείς οι γονείς να είστε ενεργοί, να συμμετέχετε και να βοηθήσετε. Είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσετε ευκαιρίες κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας, θα δείχνουμε το ενδιαφέρον μας καθημερινά.
Να ευχηθώ να είστε γεροί, δυνατοί και οι νίκες είναι μπροστά. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία, δημιουργία και πρόοδο”.
Το φλουρί στην Κ16 κέρδισε ο Στέφανος Τηγάνης. Στην πίτα της Κ12, ο Νικόλας Τηγάνης ήταν ο τυχερός και στην πίτα της Κ10, το φλουρί κέρδισε ο Δημήτρης Κρικώνης. Το κάθε φλουρί περιείχε από μία δωροεπιταγή.
Ευχαριστούμε τον πατέρα Νικόλαο Ριζογιάννη που ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου και όλων των τμημάτων. Με τη σειρά του ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες.