Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παραμένει η γυναικεία ομάδα του Παναιτωλικού μετά την σημερινή εύκολη νίκη με 7-1 επί του Πανλευκάδιου.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Ρήγα ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία στην επανάληψη.

Μόλις στο 9΄η Σταμάτη άνοιξε το σκορ . Στο 18΄η ίδια παίχτρια με ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα για τον Παναιτωλικό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η Κ. Παπαδημητρίου με σουτ κάνει το 0-3. Στο 43΄η Σιαπλαούρα πετυχαίνει το τέταρτο γκολ (0-4) αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (51΄) μείωσαν οι γηπεδούχοι (1-4). Η Φεγγούλη στο 55΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ αύξησε τον δείχτη του σκορ σε 1-5 , και δυο λεπτά αργότερα η Τζουμερκιώτη μετά από εκτέλεση κόρνερ της Αυγέρη πετυχαίνει το έκτο γκολ. Η Φεγγούλη με σουτ στο 75΄διαμόρφωσε το τελικό 1-7.

Η ομάδα του Παναιτωλικού είχε και τρία δοκάρια με τις Σταμάτη στο 3′, Παπαδημητρίου Κ. στο 29′ και Παπαδημητρίου Φ. στο 70′.

Αγωνίσθηκαν για την γυναικεία ομάδα του Παναιτωλικού οι :  

 Κλοκώνη (75΄ Μουτεσίδη), Κολοβού (60΄ Αντωνοπούλου), Ασημάκη (34΄ λ.τ. Σιορίκη), Αυγέρη, Σαμψώνα (75′ Θώδη), Τζουμερκιώτη, Σταμάτη, Παπαδημητρίου Κ., Σιαπλαούρα (60′ Αποστολάκη), Παπαδημητρίου Φ. , Φεγγούλη