Επιστροφή στις νίκες για τον Κ16 Αστέρα Μεσολογγίου, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 του Κ16 Α.Ο. Λυγιά, για το πρωτάθλημα. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Μπαίνοντας δυνατά από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές πετύχαν τρία γκολ και ουσιαστικά τελείωσαν το θέμα νίκης. Στο Β’ ημίχρονο πέτυχαν άλλο ένα γκολ και δόθηκε η ευκαιρία στους προπονητές μας να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες της αποστολής.

 

Για την ιστορία του αγώνα τα γκολ πέτυχαν οι:

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, στο γήπεδο του Λυγιά στη Ναύπακτο, ο Κ14 Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε πιο εύκολα από το τελικό 0-2 της αντίστοιχης ομάδας Κ14 Α.Ε. Παλαιοπαναγιά.
Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν ανώτεροι σε όλο τον αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες, δύο πέναλτι και τελικά επικράτησαν με 0-2, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή τους μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα.
Για την ιστορία του αγώνα οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι:
ΓΚΟΛ και 0-1 με σκόρερ τον Ζοχιό.
ΓΚΟΛ για το τελικό σκορ 0-2, με σκόρερ τον Κουμπαρούλη
Αστέρας Μεσολογγίου: Σμπόρας, Σακαρέλης, Φαρμάκης Κ., Ντελλής, Μπαζίνης, Σταμάτης, Ρόμπολας, Σακιριανός, Κουμπαρούλης Ζοχιός και  Σπανός
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πρέτζας, Καραδήμας, Αθανασόπουλος, Φαρμάκης Αθ., Βισβίκης, Αϊβάζογλου, Τζάνος και Κάκκος.
Επ’ ευκαιρία του αγώνα των Κ14 των δύο Ακαδημιών, δόθηκε η ευκαιρία στο Κ8 Αστέρα Μεσολογγίου να δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Κ8 Α.Ε. Παλαιοπαναγιά, που συμμετείχαν στην αποστολή της Ακαδημίας μας στη Ναύπακτο, αποκομίζοντας εμπειρίες ποδοσφαιρικού αγώνα!